Daffyy sedamom00 bu katlanan küvetlere çoğu kişi içine çöküyor kendiliğinden yazmış bende korktum normal olanlardan aldım hem daha uygun😅
aklc1 Çocuk çerezliği, biberon kurutucu, hışırtılı kitap, Sihirli boyama kitabi aldım buradan bir arkadaş paylaşmış ilk 100 sözcük diye onu da demin eşime söyledim inşallah bulur da alır 😂
Daffyy aklc1 ilk 100 sözcüğü elime aldım dedim alsam mı almasam mı geri bıraktım pişmanlık geldi eve gelince😅
sedamom00 Daffyy He ay BNde duydum birde internette bi amca ufak değdirdi elini kova katlandı su eve aktı ilk aklıma gelen şey bizlerin bi dalgınlığına gelse hep gider valla😂😂🤣
sinoli Daffyy Küveti bilmem ama bende su kovası var, su çok dolu olunca birden kapanıyor o korkuyla ben bile almaktan vazgeçtim. Görenlerin aklında bulunsun küvette destekli olabilir ama bir anlık kapanabilir🌸
aklc1 Üşenmeyip çıngırakla ilk 100 sözcüğü de aldım valla kızlar 😂 internetteki fiyatları görünce üşenmem geçti 😂
hambostanimEymen Daffyy benim eşim bim çalışanı ihtiyacımız olanı hoşumuza gidenleri akşamdan aldı geldi sayısı fazla olanları tabi sabah da bir adet olanları aldı akşam çıkışta getirecek sanırım hepsini aldı😂😂😂
Bebekdelisi 1Mavimavi yok canım nemlendırme benım allerjıkmjs bebegım tabı teshıs koyulup yasak listesi çoktan kdr olduk ondan dedım
Bebekdelisi Daffyy yaa benım aslında var bebegımden yedek almak ıstedım cok lazım oluyor e bbeek 75 tl
Bebekdelisi Daffyy baktım cnm bende yoktu orda ben yenı aldım alısverııs 25/3 h ıkız dedım geç olsun kötüde olsa küvez allahım vardırmasın o raddeye ama korkuyoum