Daffyy Kızlar günaydııınn bugün bimden neler alacaksınız uyguna gelen lazım olan şeyler neler sizce?😊
Esmay Daffyy sihirli boyama kitabi cocuk cerezligi biberon kurutucu ve buzdolabı magnetlerinden alacağım yetişebilirsem
cansualisa Daffyy ay dur 😅😅 bende ödemeleri yaptım kart ne güzel diyordum taki senin mesajını görene kadar şimdi girerim güzel borca hahaha
zamaneannesi80 Daffyy erkenden eşimle dükkana geldim 🤭😂 dükkanımızın arkasındaki bim de kalıyor herşey genelde rahat rahat bakarım diye düşünüyorum 🤣 evimin yakınında da var ama kapış kapış gidiyor 🙈😂
Daffyy Esmay bende albümü çok merak ediyorum gerçi boyutu küçük ama odasına dekor gibi olabilir diye. Bir yandan da çok üşeniyorum 😅
Daffyy cansualisa tam diyorum ki bu ay almam gereken kadarını aldım kalanı diğer aya. Sonra böyle şeyler çıkıyor dayanamıyorum 😅
cansualisa Daffyy mağazalardan çok çok iyi napalım kuzum baktım sımdı bıberon kurutulur biberon fırçası ama okula giden kızıma alcammm tupperiii için. Yastık nasıl acaba cam rende alırım birde. Lastıklıııı çarşaf birde anamm eksik bitmiyor ki
Daffyy cansualisa evet gerçekten öyle mağazada nevresimler 400-600 arası burda 100 inşallah tanıdıklara ayırmamışlardır gelenleri 😅
zamaneannesi80 Daffyy benim parçalar küçük ama yinede riske atmayim dedim 😂 küvet mama sandalyesi filan geçenki geldiğinde almıştım iyiki almışım zamlı gelmiş bu defa 🤭
srnglcskn Daffyy 9da açılıyor eski bim çalışanı olarak 8 buçukta geldim sıra olur alamam diye 😂 ana kucağı ve hışırtılı kitap alacağım 😇