sedamom00 Baymehal türk Telekom evin interneti çekmiyor heryerde değiştirdik Turkcell kullanıyoruz 230 TL sınırsız memnunum çok güzel cekiyor kendi hattımı da Turkcell cektim Türk Telekom çekmiyordu
Baymehal sedamom00 evet yaa türktelekom çekmiyor kaçıncı yüz yıldaysak artık Turkcele 230 ile mi başladınız yoksa yol arttıkça fiyat mı arttı
Seheeer Kablonet kullanıyoruz şu an 90 ödüyoruz sınırsız ve çok güzel çekiyor. 1 ay sonra taahhüt bitiyor zam gelecek kaç olur bilmiyorum
Baymehal Gzmklncc çekmediği için işte bende telefon hattı olarak kullanıyorum telefonumu kırmamak için xor tutuyorum kendimi çekmiyor lanet olasıca
Morkelebek26 Baymehal valla canısı yani olduğun bölgede var mı bilmiyorum biz poyraz wifi kullanıyoruz arada kopukluk felan oluyor ama 90 tl ödüyoruz en uygunu sanırım 🤷
Baymehal Morkelebek26 istanbuldayım valla bilmiyorum ki hiç duymadım kopukluk ta çocuklar ellediyse çok ondan oluyordur çekmeme durumu çok farklı
Seheeer Baymehal 2 yıldır kullanıyoruz bir operatöre bağlı değil Konya’da yaşıyorum burada kablonet fazlasıyla yaygın diye biliyorum
Baymehal sedamom00 ayy daha yeni turkcell arttırmadan durmaz ki 300 e 400 e çıkar 🥲 bu devirde o parada biraz maddiyat konusunda zorlar ☹️
sedamom00 Baymehal ayy evet ama Türk Telekom da çok fazlaydı 180 TL idi birde doğru düzgün cekmiyor Bn hiç memnun kalmadım 😒
prematureannesi_ Baymehal milleni.com hız olarakta her şekilde çok iyi kablonet kullandık Turkcell kullandık sürekli kesinti ödediğimizin yarısı kadsr bile kullanamadık sürekli alt yapı çalışması hiç Bitmedi bunu keşfettik ve memnunuz 2. Taahhütü yeniledik