Melike464860 Serraaa canım yine de doktora muayene olman da fayda var yani doktor da tahminleri üzerinden seni yonlendirmis ama görüp bakarsa daha net yardimci olur
Deletedmom2224 Serraaa benim sürekli kasiklarim ağrıyor doktorum rahim büyüdü artık o yüzden dedi bende korkmuştum ama normalmiş orası semsert resmen meğerse rahimmis
Deletedmom2224 Serraaa 18. Haftamdayım 17nin başından beri ağrım var hatta anı bi hareket yaptığım zaman sanci bile giriyor ama kasiklarimi elleyince ben bile farkediyorum rahîm büyümüş ve sertleşmiş
BuseBasderici Serraaa benimde kasık ağrılarım olmuştu doktorum magnezyum verdi ve ağrılarım geçti. Magnezyum vermesi lazımdı bence
Serraaa BuseBasderici ayh canm bılmıorm yaaa haklısın soylemem gerek bızım doktora hatırlatırsan verıo galıba
Betl6402 Serraaa panik yapma canim korkacak birşey yok çok önemli olsa doktorunla konuştuğunda muayene etmesi gerektiğini söylerdi sana içini ferah tut sen
Betl6402 Serraaa canım bendede oluyor arada 8 haftdan beri ve benim alttan soğuk algınlığından oluyor ve lavabo mu tutunca panik yapma canım. Doktorun niye ilaçlarını bırakmanız söyledi düşük tehlikesinden ki korkuyor
Esomami Serraaa bendede hep kasik agrisi oldu hic kotu dusunmedm suan 27 haftalik olduk bi sikinti cikmaz ins
Melekacar Benimde kasığımın sağ tarafında ağrı var 18. Haftadayım hamileliğimin başından beri nerdeyse hiç geçmedi farklı doktorlara gittim sordum ama normal dedi hepsi hiç bi sorun söylemediler telaşlanma bence hastaneye gidince baktırırsın ultrasonla 😊
Minnos53 Serraaa bebek büyüdüğü İçin ve özellikle bu haftalarda hareketlenmeye başladığı için normaldir endişelenme ben 21. Haftadayım o haftalar ben Bi kaç kere yığılıp yere kaldım eşime bile bağıramadım o kadar kötü oldum 🙄 ama geçti çok şükür
Serraaa Minnos53 ohh canm okudukca rahatlıyorum vallaha bıde verdigi ilac iyice huylandırdıydı ınsan oyle oluyorki acı cekım tamam kotu bıse olmucagını bıleyımde dıyorum
tugbaaltun44 Merhaba benimde o Haftalarda baslamisti kasik agrisi doktor bebegimin kafasinin sol tarafima baski yaptigini soylemisti progestan ben hala kullaniyorum sanirim kasilmalari onlemek icin . 10 gun kontrol suren var icin rahat etmiyorsa yinede gidip gorunmeni tavsiye ederim. :)
Serraaa tugbaaltun44 eet cnm ınş gidicem napım doktorun gel demesini bekleyemem tum gun azda olsa agrıdı bıde progestan agrıyı azaltıyomu içtim ama bırsey farketmedı