Serraaa Arkadaslar sabahta yazmıştım bırden sol kasıgıma agrı girdi doktoru aradım bana progestan kullanmamı soyledi demir hapını kes ılacı ıcerken dedi korksamda ilacı içtim ama yıne çok şiddetli olmasada sol kasıgımda agrı var ve şişkinlik hali sankı neden oluyor sol kasık agrısı yasayanınız varmı içimi rahatlatmaya ihtiyacım var hepımız ALLAHa emanetız inşallah bu arada 16 haftamdayım
HalisEbruoban Serraaa canım hıcbı bılgım yok olsada yardımcı olabılsem ama benım 30 haftalarda oldu bebek bobrege baskı yaptıgı ıcın olmustu benım
gonulcelen Serraaa Demir'i kesmenizi bagırsaklar hemen eski eski haline dönsün diye istemiştir 1 gün içmesen kabızlık vs geçiyor belki ağrınız gaz ve ya kabızlık ağrısıdır onu anlamak için kesin demiş olabilir
Ozge1008 Serraaa benim sağ kasığımda oluyo arada canım üşüttüğüm zaman. Gaz sancısı vuruyo belki sende üşütmüşsündür fark etmeden gaz sancısıdır
Serraaa HalisEbruoban cok korkuyorum kımsede boyle konulara yorumda yazmıyor ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın cnm hepımıze inş🙏🙏
Serraaa gonulcelen canım demır ilacımı daha dun gece içtim cok mide bulantısı yapıyordu ikisi agır gelır diye bıde gaz agrısı gibi değil sadece sol kasıgım canım
gonulcelen Serraaa cnm o haftalarda bnm de olmuştu ama doktorum bebek büyüdüğü için rahim esniyor dedi 1 hafta kadar sürdü gecti sonra ara ara oldu. Ama dayanılmayacak gibiyse bilemiyorum 🤷🏼♀️
busrasafak Sedef2 Gaz sancisi mi acaba ki😔 inan ben de bilmiyorum arada benin de oluyor 16yim ben de ama geciyor
Serraaa HalisEbruoban aradım cnm telefonda progestan verdı ılacı ıctım ama agrıyo cok sıddetlı olmasada
Serraaa Ozge1008 gaz sancısı karın agrısı yapmıyomu cnm kasıgada vuruyormu oyle pek gaz sancısı gibi gelmıyorda bana ınş oyledır
Laayla Serraaa bana da olmuştu ben de böyle bi başlık açmıştım kendiliğinden geçti dinlenmek gerekiyor eğilme uzanma ağır kaldırma ben yorulunca başlıyor ağrı
HalisEbruoban Serraaa neden verdıgını sormadın mı canım ben valla neden demırı ıcmıyorum bu ne ıse yarıyo dıye sorardım yarın sor bı canım ıcın rahatlasın ama telefonda verdıgıne gore onemlı bısey yoktur canım yoksa vermezdı endıselenme😘
Serraaa HalisEbruoban ınş oyledır cnm ama yınede stres yapıorm cok ugrastım cnku bıde ılk baslarda hiç yasamadm bıde ılacın ıcerıgıde korkuttu benı
HalisEbruoban Serraaa canım sımdı okudum hamılelerde düsük rıskı oldugunda yazıyo doktorun boyle bısey varsa basıl muayene etmeden verebılır bu ılacı bence yarın bı gıt sen
detetedmom404 Sağ kasık ağrısının normal olduğu kanıtlanmış ama sol kasık hakkında hiç bi Bilgi görmedim duymadım ve hiç sol kasığım ağrımadı inşallah kötü bişey yoktur
Serraaa HalisEbruoban eetcnm bnde ondan korktum telefondan verdı bna ılacı bı daha aradm bı yan etkısı yok kullan dedı sol kasıgım agrıyo dıyede verılırmı bu zamana kdar cok rahat gecırdım cunku