Arenbebek Arkdaslar dunden beri kokulu ama seffaf bi akintim var surekli haaket ettikce minik minik geliyor bugunde sabahtan beri bebisin hareketleri cok azdi bi ara hic oynamadi gibi sonra baya oynadi canimi cok acitti suandada oynuyor ama oynadigi yeri cok acitiyor ve kasiyor gibi tam kasilma ve toplanma nasip bilmiyorum ama karnimda cok sert bi ara midem bulandi . Birsey habercisi olabilir mi ??? Doktora gitmelimiyim
Arenbebek Alyaam evet hamileligimin basindan beri var enfeksiyonum yesil akinti seklindeydi o gecti seffaf akintim var ama kokulu batikon uyguluyorum suan doktorum oyle demisti canim
Alyaam Arenbebek Mantar içinde doktorlar genelde batikon öneriyor ama enfeksiyon için verildiğini ilk kez duydum canım benim enfeksiyonum yok ama akıntım çoktu hem fitil hemde yıkama jeli yazdı senin ki bide kokuluymuş ihmal etme belki enfeksiyonun artmıştır yine.
Arenbebek Alyaam canim mantarda cok oldum enfeksiyonda gecmiyor butun ilaclari kullandim fitilden haplara kadar malesf doktorum en son batikonla icimi temizlemisti bana gore acili bi islem:(( sonra ben evde devam ediyorumm cunku baska carem yok😢😢
Alyaam Arenbebek Ayyy allah yardımcın olsun kuzum aman dikkat et bol bol su iç kür falanda yapamıyoruz herşey yasak 😞