zumra23 Kızlar dün geceden az az damcıyla kanamam var, sağ tarafımdada biraz ağrı. Kanamam koyu kırmızı değil? 12 haftalık hamileyim çok geç oldu sizce neden olur fazla eğilip durdum ola bilirmi?
Bebegim0101 zumra23 bende 12 haftalığım.dun aksam birden bire cok yogun pıhtıli sekilde kanam oldu.Adet gibi gece acildeydim.bebekte skntı yok rahm agzi kapali dedi.ufak ufak kanama alanları var dedi.okadar yogun kanama neden oldu bilmiyoruz
zumra23 minikturtam1 hayır kullanmıyorum bu zamana kadar şikayetim olmadı . Kahveyi sanki biraz açık kırmızı sonra kehveyi geldi sanki heyecandan bilemiyorum
Damla1995 zumra23 dikkat et canm ilk 4 ay yorma kendini yat bol bol dinlen her frsatta kasıklarına baskı yapip egilip skıstirma.bana sorarsan cinsellkdende uzak dur. Cnki ani yasanan rastlanan durumlar olabiliyo risk yokken bile. Benmdr basmdan gecti cnki. Sen dr a git durumu anlat ilk zamanlarin oldugu icin onlem alıp sana progestan vericekdir die dusunuyorm cnki pembe kanaman olmus ve kahverengide olmus kagverengide dr bana ilk baslatmisdi 12 hftalimtim.duzene girmisdim icmedim sonra 16.hftamda kirmizi kanama olarak bdha yasadim yine ilaca basladim. Ne oluca belli olmuyor tabiki her bubye herkes bir degl. Ama dkkt edio onlem almakta fayda var. Cunki vicdan duygusu oluyor bu sfr ister istemez annelik icgudusuyle kendimizi sucluyoruz ve acayip caresizlik duygusuyla yioranip uzuluyoruz bu sfr buda bizi kotu etkiliyor hamilelikte.. uzun lafin kisasa ihmale getirme doktorunla gorus ve bol bol dinlen dikkat et 😊🌸
zumra23 Bebegim0101 çok hamilr kadında oluyo. Eğer rahminde herşey yolundaysa başka yerdeki kanamada sonradan durur kafana takma. Bebeğin hiss eder stresini
Bebegim0101 zumra23 yok gayet iyiydim.Dum kahverengiye donmustu kanama bugun tekrsr kirmizi gibi anlamadim.
myangelson Bebegim0101 ilaç verilmedi mi canım iğne hap vs? Benim 9. Haftamda kahverengi kanamam ve sancım olmuştu doktor evde yatış vermişti ve iğne vermişti. Kanaman kirmiziya dönerse bekleme acile gel demişti
Bebegim0101 myangelson ilac ve igne kullandim cnm.Ilaca devam ediyorum.yarin randevum var dr.da bakalm nediyecek.