BBuseY Sobb nerdeeeeeeee 😐😐 23 hafta olduk anca anca göbeğim belli belirsiz hiç hamile misin diyen soran olmadı 🙄
Ebry-oz-7 Sobb ben hamile degilken de karnım vardi sanirim o yuzden 2 aylikken bile karnim cikmisti 😀
123ipek- Sobb şuan 15 haftalığım hala büyümedi. Gebeliğin başlarında çok fazla gaz oluyor bi şişkinlik yapıyor ama sonra normale dönüyor.
Limonluek Sobb 13 haftayız daha yeni, kilo almadım hiç. Ama alt karnım epey çıktı. Hamile olduğum belli.
BBuseY Sobb hanımlar bence bunun sırrı düşük tehtidiniz yoksa her gün 1 saat yürümek ve ev işleri olduğunu düşünüyorum . Çünkü ben hamiliğin başından beri bulantı kusma yaşamadım hep yedim hele o yaz ayı bile yumurtayı kırdım kırdım yedim 😀
Ebry-oz-7 BBuseY yok cok dogru 65 kgden 95 kg oldum 😀😀 ama cok iştahim acik hic mide bulanmasi ya da tiksinme yaşamadim sadece yedim sonuc bu 😀
Sobb Bende heegun kusma olduğu için düşük riski de var sürekli yatıyorum stresli geçiyor bir an önce mide bulantısı geçmesini istiyorum
BBuseY Ebry-oz-7 abowwww ☺️☺️☺️ Kız ekmeği bari kes ilk kez bu kiloda birisini gördüm 😝 omennn tanreeeeeemmmm 🫣🫣🫣🫣🫣
BBuseY Ebry-oz-7 şaka maka bebiş sağlıklı olsun da boş ver verilir kilo bir diyet bir spor hiç bişey kalmaz .. zaten zayıfmışsın hamile kaldığında 🤗