Gulo0106 Kızlar siz hastane ve sonrası için nasıl takımlar aldınız hem şık hem kaliteli farklı olsun istiyorum yardımcı olur musunuz
gizemkarla Gulo0106 hastane ve evde giymek için hm ve lcw dreamden aldım . Hastanede fotograf cekimi için ise fistolu bişey aldım beyaz sabahlıkla takım
busranur_19 Gulo0106 Hastane ve evde giymek için bende 4 takım aldım 2 sini hastanede giyeceğim evde giyeceklerimi daha özel ve güzel aldım
4cocukannesi Gulo0106 Penti den önden düğmeli yüzde yüz pamuk kısa kollu 3 takım aldım ben nasılsa modası geçmez severek kullanıyorum
rizelipek gizemkarla fotoğraf çekimi yaparım diye makyaj malzemesi güzel lohusa takımı vs. Koydum ama gerçekten yapabilenleri tebrik ediyorum burdan birde ben hiç öyle nazlı biri de değilim daynıklıyımdır ama umrumda bile olmadı yani şöyle gerçekten çekilcek halim yoktu ya yürüyüş için ya bebeğimi emzirmek için ya ağrılarımla vs. Değil makyaja aynaya bile bakamadım sezaryen olupta 2 gün içinde nasıl yapıyolar hiç acı sızı yokmuş gibi ayy çok zor gerçektenn anıysa anı paylaşmak için hiiiç gerek yok asıl o hallerimi çektim unutmamak için😂😂
gizemkarla rizelipek her dogum, her hamılelık , her acı farklıdır :) siz agır yasamıssınız demek ki. Benım dogum yapacagım hastanede kuafr ve makyz hizmetide var daha dogrusu aldıgım paketın ıcınde vae o yüzden zorlanıcagımı dusunmuyorum