Ozge_5516 38haftalik olduk nefes alamiyorum artik yatarken kesiliyor nefesim ne sola yatabiliyorum ne sağa napcaz ayakta uyucam nerdeyse dogumda nezaman belli degil kızçem ne zaman gelecek bakalim sizlerde durumlar nasıl ????
Ezgi_hsyn Ozge_5516 bendede solunum sıkıntısı var bunu doktorum da fark etti bunun hemen öncesi verem geçirdim sol akciğerim de %80 hasar kalmıştı çok zor oluyor o yüzden sezeryan olmaya karar verdik 35+6oldum 2 haftada geçse doktorum 38 demi alck onuda demiyo Bi yandan da zorluyor açıkçası
Gizemkly Ozge_5516 aynııı yatamadığım gibi dönemiyorum da cok agrım oluyor hamileliği hiç öZlemiceemmm hiiiççç
enesayazmoom Ozge_5516 geçen akşam ben ayakta uyumuşum 🤣😅 başım aşağı düştü öyle uyandim ama ben mide yanmasından dolayı uyuyamadim.
Ozge_5516 Ezgi_hsyn geçmiş olsun cnm aynne cok zor uyuyamiyirum uyuyamiyoruz biz hamileler muhtemelen cocuk doguncada uyuyamicaz
Ozge_5516 Gizemkly bmm cok sukur guzel geçti nefs darligi oluyordu ama bu 38. Hafta ya girdigimde daha cok zorladı aynn donmekte dönemiyoruz valla eşime destek alarak dönebiliyorum zorla yoksa donerken kasik agrim cok oluyor
Ozge_5516 enesayazmoom 😅😀ahaha hamilelik zor dogduktan sonra da uykusuz geceler var daha cok uykusuz kalacaz bakalım ins biz bu kadar şeylerini yasiyiruz ins herkesin cocugunu hayırlı evlat olmayi nasip etsin
Yasee1 Ozge_5516 off şuan bende aynı şeyi yaşıyorum bi anda nefesim kesiliyo ard arda befes alıp vermeye başlıyorum boğulcak gibi hissediyorum
Haticesalih Hemde nasıl şu gebeliğin tadını çıkar diyenlere hiç anlam veremiyorum ne tadı var ne tuzu galiba bidaha çocuk yapmayacağım😄