Gmznr2909 Fatma_Nurrrr sağlıkla büyüsün inşallah. Mehmet ismini hiç sevmem çok itici geliyor bana ama kesinlikle sizin tercihi
Merve201119 Fatma_Nurrrr Mehmet ismine bir çok işim yakışır😊 Mehmet Ege Mehmet Emir Mehmet Eymen Mehmet Efe Mehmet Ali Mehmet Aras Mehmet Uras Mehmet Ayaz
Fatma_Nurrrr Seymasezer şart değil tabiki tercih meselesi uzun bir isim olsa tek isim koyarım ama mehmetin tanınan kısa bir isim uyarsada hoş olur
Fatma_Nurrrr Gmznr2909 mehmet itici gelmiyor ama memet yerine memmet memo felan takılmalar olduğu için sevmiyordum eşimin dedesini çok seviyorum oda bize ayrı bir düşkün onun adıda memet kimseye karışmaz isim konusunda ilk defa bize dedi adını memet mi koyacaksınız diye eşim birsey demiyor ama ben koymayı düşünüyorum Memet Erdem güzel geldi kulağa uzun oluyor biraz ama bakalım daha fikrim de değişir gibi
Fatma_Nurrrr Gmznr2909 yok canım iki isim koyarsam ikisini de kullanırım çevremdekilere de kullandirtirim kardeşimin adı ömerfaruk 15 yaşında bu zamana kadar tek isimle hiç çağırmadık
Fatma_Nurrrr Gmznr2909 sadece Ömer diyenler oluyordu annem Ömerfaruk diye uyarıyor du canım öyle öyle alışıldı şimdi ayrılmaz bir isim gibi 14 sene önce öyle değildi.
Fatma_Nurrrr Gmznr2909 kuzenimin çocuğu Mehmetoguz oda ikisini bir kullanıyor çocuğa sadece mehmet de veya Oğuz de bakmıyor. Yani demek istediğim eğer iki isim koyarsam ikisini de kullanırım. Sanirim siz mehmet başkasının ismi ve genelgecer bir isim olduğu için kullanılmaz diğeri daha yeni olan isim kullanılır kanısına vardınız ama ben öyle düşünmüyorum. Sizin dediğiniz gibi yapanları bende garipserim dedenin veya babaannenin adı koyuluyor ama kullanılmıyor bile kimliği görmeyen birisi öyle bir adının bile olduğunu bilmiyor.
Fatma_Nurrrr İsim bulmak zor bir meseleymiş 😀 daha önceleri hamile olan arkadaşıma derdim şimdiye kadar nasıl düşünemezsin diye şimdi ben 31. Haftamdayım isim konusunda hala emin değilim kız olsa direk Zeynep koyacaktık ama erkek hiç düşünmemişiz 😃