TvitySe Hamilelik te bir sorun oldugunu nasıl anlarız , ? Nasıl belli eder yani (düsük,kalp durması gibi )
Narinsuu TvitySe bende de var bu korku. Düşük riskim de var burda yazılanları da okuyrum kalbi duran çok bebek var.ben de bunu yaşamaktan korkuyrum. Doktora kontrole gitmeye korkuyrdm
Kevserumit TvitySe canim ben mart ayında kurtaj oldum en son 8 haftalikken gitmistim bi sorun yoktu bi daha ikili test için gittiğimde 12.haftada yani 8.haftada kalbinin durduğunu öğrendim benim kusmalarim gebelik belirtilerimin hepsi devam etti kesinlikle bunu kendin anlayamazsin ancak ultrasonda. Ama iyi düşün bu ihtimali kafana takarak en güzel zamanlarini heba etme derim bol dua şükür gerisini Rabbım bilir.
rizelipek Kimi zaman belli etmez aylık kontrolde anlarsınız doktor anlar yani kanamanız olabilir ağrılarınız olur bu şekilde yani
rizelipek TvitySe yani haftasına göre değişir eğer büyükse bebek haftası hareketsizliğinden anlarsınız küçükse genelde mutlaka ağrı olur kanama olmasa da ağrınız olur devamında kanama gelir ben yaşadım bu arada ordan yola çıkarak Benim önce kanamam oldu ama ağrım hiç yoktu kanamamda bir kez oldu 1 hafta öyle doktorlara gittim beklettiler kimi kese bozulmuş dedi kimi daha küçük kalbini bekleyelim dedi sonra kalp atışını duyamadık emin olduk kendi düşmesini bekletti devlet ağrılarım başladı bi anda derken düştü
TvitySe rizelipek çok geçmiş olsun ben doktora gittiğimde hiçbir sorun olmadığı söyleniyor hep kanama agrı da yok ama burda bazı yorumlara denk gelince ister istemez aklıma takılıyor oyüzden sormak istedim .Yanıtladıgınz icin tesekur ederim
KKTCHatiralari TvitySe 3 4 haftaya yani bir aya hareketlerini hissederseniz daha rahat ederseniz rabbim bağışlasın bebişlerimşze bize
elifcicek_07 İlk trimesterde belirtileriniz aniden kesiliyor bulantı koku hassasiyeti ve varsa saç dökülmesi falan illa bir küçük kanama ya da renkli akıntıyla belli ediyor kendini. Ben hep kahverengi leke ve aniden duran mide bulantısı ile öğrenmiştim bebeklerin öldüğünü
elifcicek_07 TvitySe herkes kendi tecrübelerinden bahsediyor. Ben her ikisinide kanama ile öğrendim birinde ilk kanamam olduğunda bebek yaşıyordu ama güçsüzdü kanama bir ölüm olacağının haberini vermişti. Herkes diyor ki kahverengi kanama sorun değil tutunma kanaması da olabilir hayır benim ikisi de kahverengiydi ve doktorum kahverengi kanamanında ilk oluşmaya başladığında kırmızı ama dışarı çıkacak yolu bulamayıp içerde beklediği için kahverengi geldiğini söylemişti.
ferhpnar TvitySe 6 haftada başladı 7. Haftada kesildi zaten doktora 10 haftada gittim kalbi durmuş dedi kürtaj oldum hiçbir belirti yoktur lekelenme ne kanama hiçbişey olmadı ama Rabbim korktuğunuza uğratmasın sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah