Burcu582 Merhabalar 22 haftalık hamileyim bi kaç gündür ciddi mide yanması yaşıyorum neler yapabilirim birde kasıklarımda ağrılar var doktorum genişleyen rahimden olabileceğini söylemişti ama yinede korkuyorum
ipeksln Burcu582 doktorunuza danışıp Gaviscon kullanabilirsiniz ben bir 2 şişe bitirdim çok zor mide yemek borusu yanması 😔 gaviscon iyi geliyor
Oznurboluzun Burcu582 mide yanmasının adı bile yetiyor valla 25+3 gunluguz hala var ve doğana kadarda olacak sanırım soğuk süt sade soda ben süt icemedigim için sade soda içiyorum 5 dkk anca ise yarıyor o ayrı bi konu 😊
Burcu582 Oznurboluzun soda falan fayda etmiyor özellikle yatarken daha beter oluyor bu zamana kadar hep kustum tam kusma geçti derken yanma çıktı sütüde hiç içebileceğimi sanmıyorum benimde böyle gider o zaman ☹️
aynrblms Benimde 20. Haftada başladı şuan 24. Hafta. Tek uzun süreli etki eden gaviscon şurup. Bende doktora sorduğumda onu vermişti. Bide sol tarafa yatmayı ve biraz yastıkları yükselterek yatmayı deneyebilirsiniz fayda ediyor. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻