yarendogann kızlar 16+5 deyiz artık cinsiyeti öğrenmemiz gerekiyorken arkasınıda dönmediği halde bacaklarını katlıyor bu durumu yaşayan oldu mu tamamen bize dönük ama bacaklarıyla saklıyor doktora gitmeden önce ne yapabilirim🥹♥️
Biricik_1 yarendogann göstermek istemiyorlarsa hiç birşey fayda etmez😅Ben 2.bebeğimin cinsiyetini 26. haftada öğrendim😂
Btlklnc yarendogann bende15+6 yım 18.haftda gidicem ınsallah ogrenebılırım. Bizimkide sırtını donuyor ensesını sırtını göruyorum elıylede kulagını kapatıyor😂 cıkolata ye dedıler yıyıpte gidicem bakalım artk
Burdem yarendogann en son gittiğimde benimde öyleydi doktorum gelirken vişne suyu iç çikolata ye dedi 😀
ezgikrby yarendogann ben 11. haftada öğrendim şu an 27+4 olduk ve değişmedi 😂 her doktor kontrolüne girmeden önce mutlaka çikolata falan yiyorum hareketli oluyo o yüzden her açıdan gösteriyolar 🧚🏻♀️
AriiA Yapacak birşey yok bence keyfi ne zaman isterse o zaman gösterecek anlaşılan 😊 Çikolata falan tavsiye edilir ama genelde
kaderbylozturk yarendogann ben normalde 4 aylık cınsıyet öğrenılıyor bılıyordum 🤦♀️ Cahillik 12. Haftada doktora gittim cinsiyeti söylımmı dedıgınde cok sasırdım bukadsr erken mi diye genelde erkekler komple cok afedersın daşşaklarını yaya yaya yatıyorlar 😂 direk pipisi gözüküyor ama kız öyle degıl arkadasım 21. Haftada anca öğrenebıldı onun kızı olucak sğrekli kapattı bacaklarını arkasını döndü göstermedi gec gosteren bır bebek varsa emın ol coğu kız cıkıyor
Burdem yarendogann yok canım 19 haftalikken kontrole gitcem o zaman öğrenirim inşallah saklamaz bebeğim artik ☺️
Biricik_1 yarendogann Kız🌸ilk kızım da 12.haftada öğrenmiştim 2.si baya merakta bıkartı😅Şimdi 3.bebişin cinsiyet merakı sardı😌
ezgikrby yarendogann mutlaka dene hatta seviyosan yarım saat öncesinden falan 2-3 kaşık pekmez ye daha da hareketli oluyolar