Tugce1610 Merhabalar hanımlar biliyorum çok acele ediyorum ama günüme 10 gün var iki gün önce beta baktırdım 3.2ydi bugün tekrar baktırdım 2.5 çıkmış acaba oluşma aşamasında bir aksilik mi oldu yada yükselir mi bilgisi olan var mı
Tubatgn Tugce1610 5in altında ki değerler gebelikten sayılmıyor önemsiz değeler canım o gün ki hormona göre çıkıyor. Bu değerlerin 5i geçmediği sürece düşüp yükselmesi önemli değil maalesef ki
aynenkezoaynen Tugce1610 şuanki sonuçlara göre gebelik yokki 2 günde bir baktırıyosun böyle yaparsan çok yıpranırsın adetini beklemen lazım aklından at strese girme
Sukufee Tugce1610 benim adet gecikmesinden sonra 3. Gün 2.39 5. Gün 2.37 çıktı biraz daha bekledim 7. Gün 96 çıktı yani hamileydim. Geç döllenme olabilir adet olana kadar beklemelisin
Tugce1610 Çok erken olduğunu biliyorum ama heyecan yaptım işte biraz bile yükselse bir umut olucaktı 🤭 beklemek zor ama mecbur beklicez
Alya__ Tugce1610 ben 4 haftalık hamileydim 4 çıkmıştı illede 5 olmasi gerekmiyo bence yeni yeni olusuyordur hakkında hayırlısı olsun inşallah
Tugce1610 Alya__ benimde ilk gebeliğim değil iki oğlum var hissediyorum birşeyler olduğunu sonuçlara çok şaşırdım böyle beklemiyordum o yüzden biraz yükselme olsaydı daha dikkatli davranırım diye düşünmüştüm ama sonuç öncekinden düşük çıkınca psikolojik yaptığımı sanmaya başladım