Evcilkoala Kızlar normalde adetime yakın yumurta akı gibi beyaz akıntım olurdu yumurtlama dönemindeki gibi . Şuan reglime 3 gün var ve akıntım şeffaf kokusuz yapışkan kıvamda uzayan bi akıntı değil yani koyu kıvamlı hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Meleklerim00 Evcilkoala benim adetimden önce aşırı akıntım oldu sürekli daha önce bunu yaşamamıştım o ay anladım hamileyim dedim vee gercektende hamile çıktım akıntı hamilelik belirtisi canim
1prensannesiiii Evcilkoala hamilelik belirtisi olan akıntı koyu kıvam kokusuz ve beyaz oluyor süt gibi şeffaf olan yumurtlama belirtisi olabiliyor
Ayldz Evcilkoala ben de bu belirtiyi yaşamıştım, bir de sıklıkla tuvalete çıkıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir, hamilelikte de olabilir. Yine de dikkat edin 🤗🤗
UmutsuzPolyanna Evcilkoala hamilelik belirtileri arasında olabilir ama tek başına yeterli bi gösterge değil canım içinde şüphe kalmasın bence test yap 1 hafta önce bile sonuç pozitif gören var
Gulbahar47 Meleklerim00 ya bende de çok sık geliyor ve süt gibi bembeyaz ilk defa böyle oluyor adetime 3 gün var bu adet öncesi akıntı değil bence
1prensannesiiii Evcilkoala umarım gebeliktir inşallah kısmet olur ama hem anne olarak hemde kadın doğum hemşiresi olarak yazdım o yorumu
Meryem410 Bende de akıntı cok fazla var kasık agrisi oldu bu sabah adetim 4 kasimda 19 ve 20 sinde yumurtalama zamanimdi korumasiz iliski oldu 9 gundur bir kac belirti var test yapmadim bekliyorum hala
Meleklerim00 Gulbahar47 olsun erken gebelik testleri var onlara yapabilirsiniz ben normal testle yaptım onda bile cikti
Gulbahar47 Meleklerim00 ya bir yandan yap diyor içimden bir ses ama negatif görmekten tükendim bir de annem kızıyor çok aceleci davranıyorsun diyor 😁🥹