Ebru0101 Adetim 7 gündür gelemedi , test yaptım kan vs 0.1 çıktı , ilk gebeligimide 10 gün sonra silik çizgi 32 değerlere öğrenmiştim geç döllenme olabilir demişti dr. Şimdide böyle olunca şüphelendim 0.1 çıkıp sonradan hamile olan varmı?
Bernnnaaaa Ebru0101 0.1 çok düşük bir değer canım reglin de baya geçikmiş 10 Üzeri olması lazım gebelik için sen bi doktora görün bence
Nutelllaa Ebru0101 yani 2 3 bile değil değer 0 o yüzden hamilelikten şüphe etmeyin o gecikmeye stres hava şartları vs de etkilemiş olabilir bı kadın doğum doktoruna gözükebilirsin
Ebru0101 Bernnnaaaa dimi haklısın biraz daha bekleyeyim demiştim kan verdikten sonra bugün yarın olurum diye ama gelen giden yok maalesef 🙃
Ebru0101 Gizem_alan ben 4 günlük geçikmem de kan vermiştim 0.117 çıkmıştı aradan 6 gün geçti 32 çıktı 😂 benim ki bi garip zaten hep
Ebru0101 Yani bende artık gebelikten şüphe etmiyorum , ama olsam da rahatlasam istiyorum belirsizlik gıcık ediyor insanı 2. Çocukta rahat olurum demiştim yinede adet geçince insan bi meraklanıyor 🤣