Denizdnz123 Kızlar çok kötüyüm belimden kasıklarıma vuruyor ağrı birde çocuk toplanıp duruyor dayanamıyorum 39+1 deyim ve 10 dk bir ağrı giriyor her ağrı girmesinde ağlıyorum eşimin gıkı çıkmıyor bide ona ağlıyorum çok sinirlerimi bozuyor
Ahuum Denizdnz123 bide çok agrım var diye eşine bitane vur için rahatlasın acıdan naptığımı bilmiyorum de
Denizdnz123 Ahuum kaynanam dan kaynaklı biraz sancılarım sıkılamadan göndermek istemiyorlar eşimde götürmüyor
Damlacaa Lütfen kasılma sayardan kasılmalarınizi sayın , düzenli dakikalar ile ise evde beklemeyin. Esinizede çocuğu cebinizden cikarmadiginizi ortak evladınız olduğunu hatırlatın ayrı sinirlendim ona.
Denizdnz123 Damlacaa ztn işine gelince tohumu benden diyor işine gelmeyince de başka konuşuyor keşke sanada suni sancı taksalar diyorum o zmn beni anlarsın belki diyorum
Sevim2211 Ayy5 kaynananıza ne oluyor acaba zaten 10 dakika da bire düşmüş. Elinizde anasının sözüne bakacağını karısının yüzüne baksa ya ayrıca. Bazen açılma çok hızlı ilerleyebilir benim arkadaşım bi saat içinde doğurdu hemde ilk gebeliğiydi. Beklemeyin bir an önce gidin bence