Busralyamira Kızlar ikili testi hangi haftada yaptırdınız ve özelde yaptıranlar ücreti ne kadardı acaba
9ay10gun Busralyamira iki gün önce muaneye gittim 12 haftlalik. Doktorla konuştum eğer burnunda ve ensesinde anormal bir durum çıkmazsa kan testini yaptırmak istemiyorum zaten ihtimali gösteriyor o bize dimi dedim doktorumda evet biz hastalara önermek zorundayız sadece dedi. Zaten burunda ve ensese bişey çıkarsa direk down diyoruz yönlendiriyoruz kan testi ihtimali göstermek için dedi. Çok şükür ikisindede bişey çıkmadı normaldi herşey kanı vermedim sadece muane ücreti odedim
Busralyamira Bende 12de gidicem yaparlar heralde sağol canım baya artmış ücreti bakalım bize ne kadar diyecek
Emisse Busralyamira 11-14 haftalar arası yapılıyor canım ama bana doktorım ben 13.haftada yapalım demişti bende o şekilde yaptım evet fiyatı artmayan hiç bişey kalmadı ki😞
Busralyamira 9ay10gun ya aslında evet yani doktorlar azda olsa görüp biliyor bende bir baktırıcam Allah korusun tabi inşallah öyle bir sorunu yoktur tabi yinede sorarım ücretini uygun gelirse bize yaptırırız kızımda yaptırdım 2 sene önce 130 liraydı şimdi bakalım ne kadar
Funda0523 Benimde 18 haftalık 3lu taramami yaptırdım sonucuma e nabızdan baktim anlayamadım kafam karıştı iyice ense kalınlığı normal sadece yaştan dolayı yüksek çıkmıştı 2 li taramam böyle bi durum yaşayan varmı arkadaşlar