Selam kızlar bu sabah doktorum kontrole çağırmıştı 8.30 gibi muayenede 5 cm açılmam olduğunu ve doğumun başladığını söyledi ama ben hiç sancı çekmemiştim doğuracağımıda düşünmüyordum çok şaşırdım. Yatışımı yaptılar suyum fazla olduğu için sancıyı hissetmediğimi söylediler, suyumu patlattılar herşey çok hızlı gelişti 10 cm olana kadar neredeyse hiç dayanılmayacak kadar sancı çekmedim sürekli böyle bir doğum görmedik felan dedi ebeler hemşireler vs. Tabi sonra nazar oldu son doğum anında bebeğim kanala yamuk girdiği için kalp atışları azaldı büyük bir güçle son kez ıkındım ve doğdu çok şükür. Baya dikişim var ama iyiyim çok şükür, bebeğimi küveze aldılar bu gece ama durumu iyimiş dualarınızı bekliyorum inşallah yarın kızımı alıp çıkmak istiyorum hastaneden. Bide siz siz olun bizim gibi tecrübesizlik yapmayın, stajyerleri izlemeleri için içeri aldılar 15 kişi vardı karşımda o an gözüm görmedi ama sonradan düşündükçe sinir oldum aşırı rahatsız oldum lütfen buna müsaade etmeyin doğumlarınızda.