Leylazerr Kızlar 27+2 hamileyim özele gidiyordum ama fiyatlar uçuk olduğu için buraktım devlet hastanesine gidiyorum ve ilk doğumum olacak hastaneye giden var mı yada orda doğum yapan var mı nasıl bir hastane
Seda35 Leylazerr Bende özele gidiyorum ama çiğli de yapicam doğumu nasipse devlet hastanesinde ki doktordan da cok memnunum ama dogum ani nasıl olur bilmiyorum yapan varsa yazarsa bilgileniriz bizde
Blr1 Leylazerr Merhaba bende 25 haftalık hamileyim en başından beri hatta hamilelik öncesi bile çiğli araştırma ya gidiyordum çünkü doktorum havvagül hanım aşırı aşırı iyi anlayışlı tatlı dilli bı doktor Hepsine tek geçerim 🤌🏻
Ciciannecik Ben doğum yapmadım ama Çiğli devlette Selin hanıma gidiyorum çok yağlı ve ilgili bi doktor. Daha önce sada hastanesine gidiyordum Selin hanım kadar ilgilenmedi hiç bi doktor . Çok memnunum çok şükür
Aysira Ciciannecik bende selin hanıma.gitmek istiyorum randevu bulamıyorum . Siz randevusuz gidebiliyor musnuz
Aysira Bende burda kalayım İzmir’de.dogum.icretleri en düşük 9 bin yani nasıl bencilce bu fiyatları sunuyorlar anlamıyorum . Mecbur bende Çiğli devllette doğum.dusunuyorum . Ayşegül hoca ve selin hanımı ovuyorlar
Leylazerr Aysira özele para dayanmıyo her hafta zam yapıyorlar ilk gebeliğim eşim özel istyordu yanımda olmak için ama çok pahalı o yüzden çiğliye gidiyorum havvagül ohana gidiyorm özelden hiç bir farkı yok çok ilgili tatlı dilli bi kadın
Leylazerr Blr1 ya bende hamilelik öncesi gidiyordum bebk düşünüyorum dedim çok ilgili ben hep onun yanına gidiyorum havvagül hoca gerçekte n mükemmel bi kadın acaba doğumuça da girer mi hiç sormadım haftaya randevun var
Blr1 Leylazerr Leylazerr Yani normal doğuma bildiğim kadarıyla o gün doğumhane de görevli Dr kimse o giriyor sezaryen de ise planlı olduğu için kendi doktorun giriyor diye biliyorum ama yine de bilemedim hiç konuşmadım bu konuyu 🤔