Aysenur2646 16+3 günlük hamileyim bugün hastaneye gittim doktorum 10 saniye içinde kız bu dedi acelesi vardı zaten fazla bakmadı ama şaşırdım yani bu kadar kısa sürede görebilir mi üstelik bebeğimin yüz üstü durduğunu söyledi yanılma olabilir mi?
hayalperest2310 Aysenur2646 zaten 16 haftalık iyi bir hafta bebeğin görünmesi için tabi yüzüstü dediniz ordan da haklı olabilirsiniz yanılma olabilir
Bernnnaaaa Aysenur2646 pozisyonu uygunsa neden söylemesin zaten doktorlar kemik yapısına göre bile artık tahmin ediyorlar hayırlı uğurlu olsun 🙂
HKiLiCeR Valla biz 12+1 dik doktor ultrason cihazını koyar koymaz bak annesi cıkıntı var erkek bebek demisti. Yani görebilir bence 🥰
Aysenur2646 HKiLiCeR benim bir kızım var bununda kız olmasına çok sevindim ama ne bileyim diğer kızımı 26. Haftada öğrendim bunun 10 saniyede görmesi tuhaf geldi 😅
hayalperest2310 Aysenur2646 bana da kız denildi tabi poposu dönük şekilde 😂😂detaylıyı bekliyorum ilk bebeğim farketmiyor rabbim gönlünüze göre versin 🥰
Bhgdf 16 haftalıken bana erkek demişti çıkıntı vardı baya erkek gibi duruyordu ama 21 haftalıken gittiğimizde kız dedi kordonuymuş meğersem