Bernnnaaaa Kızlar 30+2 deyim ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ne zaman tehlikeli olur bu durumu yaşayan var mı
gizemkarla Bernnnaaaa aralıklarını takip edın normalde bunlar yalancı sancı ama aralıklarını takıp edersenız sık sık ve aralıklarla oluyorsa normal sancıdır doktorunuzun anlatmıs olması gerekıyodu
girl_boy_annesi Bernnnaaaa 1 haftadır yalancı sancım var sanıp gitmedim bugün randevum vardı doktor fark etti nst ye soktu düzenli sancılar çıktı 31+ 3 bibe
S1907 Bernnnaaaa 15dkkada bir düzenli sancı geliyosq bnlar doğm sancısı olyo,ama bi geliyo diğer sancı 1 saat sonra geliyosa istirahatta geçiyosa bunlar yalancı sancı,
Bernnnaaaa gizemkarla hiçbirşey demedi yatınca yada dinlenince geçiyor sizce yalancı sancı mıdır? 3 gün önce nst çekildi hiç sancı çıkmamıştı
Bernnnaaaa girl_boy_annesi benim 3 gün önce hiç sancı çıkmadı dinlenince geçiyor bugun 1 defa sağ kasığım ağrıdı uzanınca kesildi sizin nasıl olmuştu ağrılarınız
girl_boy_annesi Bernnnaaaa ya Benim ki adet sancısı gibi şiddeti aynı belimden karnıma yayılıyordu bu 2. Gebeliğim ilkinde de böyle yaşadığım için umursamadım ama sancı var deyince şok oldum
girl_boy_annesi Bernnnaaaa hayır rahim ağzı kapalı olduğu için bir şer vermedi haftaya tekrar nst ye sokacağını söyledi