EvinG Merveee277 ya arkadaş bu nedir balık en sağlıklı şey gebelikte neden düşüğe sebep olsun ki millet herşye birşey buluyor yok bunu yemek düşük olur yok şunu yeme bebek ölür boşverin böyle batıl şeyleri
bhdrrabia Merveee277 araştır da ye canım hamilelikte bütün balık türleri yenilmiyor ben hep sardalya yedim
eminehilise Ne alakası var ya? Kim diyor acaba bunu? Esas ilk 4 ay folik asit ve omega alımı önemli olduğu için haftada en az 2 kez balık yenmelidir.
Merveee277 eminehilise cıva olduğu için miymiş neymiş açıkcası bir ebe söyledi bana ama pek inanmadım tabi 🙄
EvinG Merveee277 yüksek miktarda cıva olan Deniz ürünleri var midye mesela bunun yenmesi sakıncalı yoksa diğer balıklar Gayet iyi
eminehilise Merveee277 mevsim balıklarını yemek gerekiyor tabii ki, her zaman sebzeyi meyveyi de mevsime göre tüketmek gerektiği gibi. Özellikle somon tüketimi hamilelikte çok önemli. Dip balıklarını ve kabuklu deniz ürünlerini tüketmemek gerekiyor.
Prenseskuzum Merveee277 Hamsi,Istavrit,Palamut,Uskumru,Somon,Sardalya,Alabalik hamilelikte öineriliyor .digerleri hakinda bilgim yok,özelikle dip balıklar yenmemesi lazim diye biliyorim 🤗
Pnr_jr Merveee277 çok saçma... Ama her balık yenmemeli. Sanırım Dil balığı, köpek balığı yasaktı . Levrek yiyorum ben doktorum haftada 2 ye dedi