krdelen41 Kızlar direk bu klasik beyaz olan reflü yatağımı daha kullanışlı yoksa eğimli babynestler var yine reflü yatağı olarak kullanılıyor hangisini alsam bilemedim
krdelen41 Tunahan_rumeysa16 yenidoğanlarda kusma, reflü çok oluyor reflü yataklarıda eğimli biraz yüksek olduğu için hem reflüyü önlüyor hemde bebeğin kendi kusmuğuyla boğulmasını önlüyor
Udu krdelen41 hmm hic gormedim farkli bi yerden aldik ama e bebekte kiraz cekirdekli kafa sekillendiricili reflu yatagi var ondan almayi dusunuyorum bende
Tunahan_rumeysa16 krdelen41 anladim peki beşikte kendimiz yastık vs ile bu eğimi olişturamazmiyiz yatak şartmı illa pahalıda biraz bana göre maddi durumuma goree
krdelen41 Udu bende çok kararsız kaldım hangisini alsam diye babynestli olan daha yumuşak gibi beyaz olan sanki sert gibi geldi
Udu krdelen41 sert olması daha makbulmuş aslında. benim icin önemli olan yeterli egımde olsun ki kusarsa bogulmasın en korktuğum şey
MinnieMouse Tunahan_rumeysa16 yastık kullanımı 2 yaşa kadar önerilmiyor. Maddi olarak zorlanıyorsan ve senin için sorun değilse dolap uygulamasından bak canım. Ben genelde ihtiyaçlarımızı ordan aldım. Hem tüketim çılgınlığının önüne geçmiş oluyoruz hem fiyatlar çok daha makul oluyor. Tavsiye ederim.
MinnieMouse krdelen41 reflü yatağı diyorum. Zaten onlarda da sağ sol destek olduğu için baby nest gibi. Yanına yatırırken de kullanışlı oluyor kendi yatağında da. 🤗