songulegehan 22 haftadayken enfeksiyona bağlı şiddetli bel ağrısı 2 hafta boyunca yerleri kemiriyordum acıdan şuan 29 . Haftaya girdim 1 haftadır mide yanması geğirme isteği kaşınma uyuyamama zorluğu çekiyorum. 20 . Haftaya kadar hiç bir sorunum yoktu herşey ondan sonra başladı Rabbim yardımcımız olsun
alangoya_ mom1baby uyuşmalar nefret ettim ya sağa yatsam beş dk geçmiyor sağ kol bacak sola yatsam sol kol bacak uyuşuyor ve uykumdan uyandırıyor zaten başka pozisyon yok :( şampuan yaparken dahi bileklerimden itibaren ellerim uyuşuyor. Ha bir de mide yanması çok feci 😔😔
SevilArs1 mom1baby Sabah bulantıları.. Kahvesizlik.. Ve aşırı derecede yükselen koku hassasiyeti. Ayrıca yolun başındayım bende 7. haftada miniğim ❤️
Refiye44 Ahh o mide yanması sabah gözümü öyle açıyorum akşam öyle uyuyorum ama doktorun ilaç verdi ve bir çay kaşığı sirke ile bir bardak su içiyorum çok şükür daha iyiyim 🙂
ParildayanYildiz Refiye44 sirke işe yaradı mı gerçekten ve hangi sirke acaba mide yanmasindan yatamıyorum artık gündüzleri asla geçmiyor geceleri yatınca ağzıma hep midemin suyu geliyor🤦♀️
Sumeyye_topal mom1baby benide çok zorladı bulantılarım ilk ay kasık agrısı ve 5 ay migde bulantısı çektim 31 haftalık gebeyim şimdi yalancı sancılarım başladı hangi ayım iyiydi bilmiyorum inanın ilk aylar hep ağlayarak ve yatarak gecti afedersınız artık burnumdan kusuyordum şimdi sancılarım yuzunden ağlayarak geçiyor ama sonucunu düşündükçe mutlu olmaya çalışıyorum 🥹
Mommyustn Sürekli bir sersemlik, aşırı duygusallık ve bacak krampları 2,5 ayda bir başladı her yorulduğumda beni bekliyor 🙄 ve bi girdi mi yürütmüyor 😣
ruzgar0121 mom1baby bulantı kusma düşen tansiyon Basur Uyku pozisyonu Yalancı sancılar Bel ağrısı Derken 35+5 olduk🙏🏻😂
Vildan53 Ebru-EY haftamız aynı şikayetler aynı 😁ilk başlarda mide bulantıları ve kusma zor geliyordu şuan hareket kısıtlılığı kasılmalar gece uyuyamamak çok zor
TTtutku mom1baby 18 haftalii ve hala bulantim var hala bisey yemiyorum. Sana da tavsiyem kusarsan hemen disini fircala mide asidi cok guclu disleri curutuyor 18 haftada 2 disim curudu. Bide hazimsizlik surekli gaz sancisi cekiyorum
bademli_puding A_syma kaça düşüyor acaba benim sürekli sekizin biraz altında bana normal diyorlar ama ben hiç normal hissetmiyorum
A_syma bademli_puding Benim normaldede tansiyonum dusuk 8 e 5 genelde Tansiyon aletim yok rahatim kacinca kaca düsüyor bilmiyorum. Dusmesini cok sorun etmiyorlar yuksek tansiyon daha onemli
Burculi_ bademli_puding mom1baby 32.haftadan bildiriyorum sürekli wc ye gitmek, yatış pozisyonu, mide yanması, yemek yedikten sonra hiç bsey yememiş gibi acıkmak, yatakta dönerken zorlanmak, az birsey yürüdüğünde karna kramp girmesi
Aysgul_cn mom1baby keşke mide bulantılarım ve yanmalarım olsaydı…. şekerim var ve simdide tansiyonum 15lerin altına düşmüyor erken doğum olabilir psikolojik yoruldum neyi düşüneceğimi şaşırdım.
Selcan26 Sürekli WC ihtiyacı Yemek borusu yanması Vee uyku pozisyonu aşırı zorluyo beni 25+3 olduk yolumuz uzun bakalım ne zorluklar bekliyor beni…
Ftmysnn Son haftalarda oturduğun yerden kalmamak dogrulamamak yatakta dönemek çatı ağrısı yatakta pozisyon alamamak durmadan lavaboya gitmek sürekli ağrı ve kramplar
Sevdaeslem mom1baby doğum olana kadar sık sık tuvalete çıkacaksın galiba 26 haftalık hamileyim en fazla yarım saat dayanabiliyorum çok zor cidden
Memnune1 Ozgectndg hiçkimse ve hiçbir şeyin sizi üzmesine sinir etmesine izin vermeyin şuan size muhtaç bi can var onun için mutlu olun anneler mutlu olmayı hak ediyor 🤗
Ozgectndg Memnune1 cocuk gibi bi koca karı gibi davranan sinirlerimi hoplatan biri işte ilk hamileliğim değil 2 yasında kızım var birde
anneliko__ mom1baby bende 12. Haftama girmek üzereyim ve bu bulantılar hiç geçmicekmiş gibi geliyor. Bazen bundan daha kötü bi dönem olacak mı diye sorguluyorum 😀
Fatos54 anneliko__ 14 haftadan selamlar. Mide bulantılarım, baş ağrısı, yorgunluk ve sürekli uyku hali beni zorlayan şeyler 🤢😴
Rumiss anneliko__ oluyor malesef bulantı bitiyor üçüncü trimestera yeni girdim vücut bacak bel ağrıları başlıyor 😂😂