Alparslann ezgiinur Bende de oluyor mide yanması canım ystigin altına yüksek yapıyorum birkaç yastık koyuyorum çok şükür iyi geliyor
Alparslann ezgiinur Hadi hayırlısı olsun canım bende normal istiyorum insaAllah bekliyoruz bebis hemen gelsin🥰☺️
sibellllllll mom1baby akşamları sürekli sağımda okdugu için soluma yatıyorum tutuluyorum Yataktan yuvarlanarak kalkıyorum 😅 Birde tuvalet sorunu bıktırdı beniii😩
Refiye44 ParildayanYildiz organik elma sirkesi olucak ama lütfen sorun doktorunuza bir bardak suya bir çay kaşığı oda mı işe yaramadı ise ben bi şurup kullanıyorum çok şükür daha iyiyim
ParildayanYildiz Refiye44 bana hiçbir şey fayda etmiyodu yeşil elma sayesinde şimdi daha iyiyim çok şükür canım hafifledi baya
tecrubesizanneadayi12 mom1baby benim sanırım bel ağrım beni çok zorladı ve artı olarak baş dönmem felaket bir şekilde hayatımı etkiliyor yalnız dışarı çıkamıyorum
nimbus2000 mom1baby en çok zorlayan baş ağrısı oldu sanırım. arada migren,migren yoksa şiddetli baş ağrısı. ilaç içmenin nimet olduğunu hamilelikte anladım😂😂
Rumiss anneliko__ oluyor malesef bulantı bitiyor üçüncü trimestera yeni girdim vücut bacak bel ağrıları başlıyor 😂😂