dndmstf duygusallık en zoru bu bence ben ağrısı mide yanması mide bualantısı hareketlerinin kısıtlanması
Baharshin mom1baby valla ilk3 ay çok çıkardım mide bulantıları haplar falan hiç etki etmedi 3aydan sonra rahatladım açıkçası bundan daha kötüsü olamaz diyordum ama şuan son aylarimdayim agirlasmak hareketlerde zorlanma daha zormuş🥺birde midem hep ağzımda yediğim sanki boğazımda kalıyor gibi ve vs 😀bebeğin hareketlerini saymak takip etmek çatı muayanesi bilmemne emin ol bunlar daha zahmetli işler ilk ayların tadını çıkart😀tabi her ay farklı güzel oda ayrı bisey
gorkemcim Btlklnc bunlara ek olarak bir de mide yanmam var 35+5im cok zorlaniyorum son gunlere yaklastikca
Fatosbkmz ldyarse evet malesef her geçen gün şikayetler biraz daha artıyor sanki.Ama her şeye değer 🥰
minnosmakarna mom1baby bende 7 haftaligim ama 4. Haftadan itibaren mide yanma aşırı çok normaldede reflü olduğu için sanırım doktorum rennie şurup yazdı çok içmemeye çalışıyorum geceleri bazen dayanilmayacak derece olunca içiyorum bide mide bulantılarım var kusturmuyor ama surunduruyor 😂
Sla8995 mom1baby ben de hemen hemen 12 olacağım. Kusma bulantı halsizlik ağız tadında değişiklik çok fena ne yesemyok olmuyor ne zaman geçer acaba 😒🫢🫠🫠
tugbaa_a mom1baby son 1 ay kala mide yanmam başladı ama yoğunluk boğaz kısmımdaydı. Kısmetse çarşamba günü doğum yapacağım şimdi ara ara oluyor
Bulutt61 mom1baby ilk gebeligimde ilk 3 ay bulantilarla gecti hic bisey yiyemiyodum hep yatiyodum doktorum kiziyodu zayifliyorum diye suan 5 aylik hamileyim 2.gebeligim bulantim hic olmadi zaten 4.5 aylikken gebe oldugumu ogrendim 🙈 simdi migde yanmalarim var cok fena surekli gaviscon surupla geziyorum bunada sukur diyorum napiyim 😅
Eslem_10 mom1baby bende seninle aynı şeyleri yaşadım ilk 3 ay çok bulantı oldu ama sonraki süreçte geçti şükür
yaren0704 İlk aylar mide bulantısı sonra mide yanması 3. Trimesterla beraber uyuyamama , sırt bacak ağrıları , çatı ağrısı ve gece sayısız defa tuvalete gitme 😂 sevdiğim pozisyonda uyumayı geçtim artık deliksiz uyumayı özledim :)
Heyecanli_gebe1 Neredeyse her yönden zorlandım .daha bır saat önce 1000lik serum yedim . Mide yanması şimdi uyutmuyor rennıe yle dost olduk uyuyup uyanıyoruz beraber.
Ozlem_00 34+5 ten yazıyorum evet mide bulantısı daha kötü biseu yiyememek ama her dönemin farklı zorlukları var hep dolu gibi midem ve doymak bilmiyorum bazen soda içip tekrar biseyler yemek istiyorum yan yata yata çürüttüm kollarımı bacaklarimi mide yanması ağıza acı su gelmesi kötü ve çok büyük bir tembellik var kızlar sakın bebek hazırlığını bu haftalara bırakmayın üşeniyorsunuz
Mrvvmrvv Yemek yerken bile sonra ne yesem diye düşünmek ve 10 dakikadan fazla ayakta kalınca bel ağrısı🥹
Burculi_ bademli_puding mom1baby 32.haftadan bildiriyorum sürekli wc ye gitmek, yatış pozisyonu, mide yanması, yemek yedikten sonra hiç bsey yememiş gibi acıkmak, yatakta dönerken zorlanmak, az birsey yürüdüğünde karna kramp girmesi
Alparslann ezgiinur yemin ederim aynıyız donemiyorum nefesim yetmiyor gece kalkıp uyuyamadım diye ağlıyorum ,😅🥲
ezgiinur Alparslann artık hayırlısıyla doğurayım diye bekliyorum. Bi kriz gecesi daha. Oturarak uyumaya çalışıyorum artık ona rağmen mide yanması öldürüyor beni