Duruuulina Asil_hatun doktorum ilk doğumumda kullandı 25 senelik bir hekim ısının ehli bir doktor doktorların kullanmasında bir sakınca olmadığını söyledi kızımda iyi çok şükür ama ebelerin falan asla kullanmaması gerektiğini bebeğe zarar verebileceğini söylemişti
ronii47 Duruuulina bişey sorabilir miyim vakumla doğurmak ne acaba. Kusura bakmayın ilk gebeliğim bilemedim ne olduğunu
Duruuulina ronii47 yani söyle normal doğum ama ben doğumum çok uzun sürdü üç saatlik bir ikinma evresi olmuştu ve artık ben ikinsmiyordum gücüm kalmamıştı çocuğun da kafası görünüyor du artık doktor vakum kullanacağını söyledi ama tam ne olduğunu bilmiyorum
zeynepikra_61 Asil_hatun Sezeryan korkumdan diyemedim 😁 yastıkları isira isira doğurdum 😁🙋🏻♀️ uzun sürmedi zaten 3 saat falan 😁 ikinciye hamileyim şimdi yaşanacaklari bildiğimden korkular bastı beni 🙅🏻♀️😁
eknsnsr98 Asil_hatun ben bağırmadım normal doğum diye gittim sonu sezeryanla bitti zaten bende öyle istiyordum zaten bir an önce sezeryanş alsınlar istedim öyle de oldu mecburi sezeryan yani bebeğin durumu kötüleşti
Senanurhakan Ben de alın demedim ama bir ara gözlerim yerinden cıkıyor sandım ve doğururken bazı yerleri hatırlamıyorum su içindeydim bebeğim doğduğunda 🤦🏼♀️😅
Hazalaskin Asil_hatun ben demedim 😂 son anda bebek strese girdi doktor seni sezeryana almak zorundayım dedi bende hayır olmaz asla sezeryan istemiyorum diye bağırmıştım 😂 10 sn sonra falan doğdu neyseki güzel kızım
cimcimemmmm Hazalaskin sen istemiyorum diye bagirmissin ya işte o ikinma olarak gecmis 10 sn ye de dogurmussun maşallah 😁😅
haklisinesracim Asil_hatun Ben de 2 normal doğum yaptım hiç öyle bişey demedim sezaryen olan tanıdıklarımın çok sıkıntı çektigini gördüm çünkü o yüzden sabret sonu selamet deyip doğurdum😄😄
Arife2736 Asil_hatun bennnn ilk dogumumda ebeler tansiyonum yüksek olduğu için sezaryanda dönelim dediler ama istemedim normal olsun diye ısrar ettim ikinci gebelik yine normal istiyorum
Iscn Asil_hatun hiç demedim çok şükür çok güzel geçti doğumum 2. De inşallah öyle olur son artık bebek çıkacağı zaman bikaç bağırdım o kadar gık demedim😂😂 herkes diyordu ne kadar guzel bir doğum yaptın diye şükürler olsun 😇
Hazalaskin cimcimemmmm çok şükür 😂 Sezeryan için hiç hazır değildim hep normal doğum için hazırladım kendimi fiziksel ve psikolojik olarak yıkılırdım heralde Sezeryan olsaydım o kadar sancı çekip
Nlfr123 Asil_hatun Ay bacım 😂 geçtim sezeryanı o acı ıle kocama ettıgım hastane ettıgım kufurlerı duysan 😂😂
onelastgoodbyy Asil_hatun ben çok korkuyorum yapamicam demiştim, ebelerim de yaparsın yaparsin demişlerdi geçiştirmişlerdi iyi ki de öyle yapmışlar 😂😂