Asdfgh00 Esralpp bende geç öğrendim ama 23. Haftada içim içimi yemişti çevremdeki herkes göstermiyorsa kızdır demişti kendimde başından beri kız diye hissediyordum gide gele gide gele 23. Haftada zar zor onu da öyle öğrendik şimdi de 22 günlüğüz ve gerçekten karnımda ki gibi çok inatçı ve sinirli 😊
Daba simgekaya bana bugun %90 erkek dedi o zman kesin erkekdir dimi :) esime yarin supriz yapicam da ;)
MeltemEA Fetal dna yaptırdığımız için 13.haftada öğrendik,15. Haftada ultrasonda kesinleşti iyice,birde gördük emin olduk.💙
KayraVeAnnesi_06 Gurbetipekk35 Canım oluyor öyle bende hala cinsiyeti öğrenmeme rağmen , 30.haftama geldim arakası dönük bir türlü yüzünü göstermiyor mesela inatlaşmaya devam , doğduğunda artık göreceğiz 😬🤦🏻♀️
Gurbetipekk35 KayraVeAnnesi_06 detaylı ultrasona girdin mi canım ben orda öğrenirim diye umut ediyorum😌
Gizem_alan _Damlamumci_16 kız gibiii allahim arkadaşıma da kesin erkek demiştim tutmuştu bakalım sizinkiler tutcak mi 😂
_Damlamumci_16 Gizem_alan ayyy inşallah 😇☺️💜sağlıklı olsun ama bende kız evlat sahibi olmayı çok istiyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻