advice Benim doktorum çok erken söyledi ama kesin değildi. haftamda erkek çocuğuna benziyor dedi ilk defa. O söylemini kendimizi heyecanlandırmamak için çok dikkate almadık aile hariç de kimseye söylemedik. 12+5 civarında ikili test için bakan perinatolog da erkek dedi, üstelik pipisini dahi gösterdi. Pipisini görünce ben '‘evet erkek’' diye düşündüm ve kabul ettim. Eşim ise perinatolog 1 hafta sonra bir daha gelin demişti, 14.haftada da eşim kabullendi, çünkü perinatolog %99 erkek dedi. Yani biz 14.haftada kesinleştirdik ama 11.haftada ögrendik.
Elaa_gozz Ae1226 13+5 Haftada tahmin etti 16. Haftada belli olur dedi kontrole 17+5 de gitmişmiş ölçümde 18+3 çıktı o zaman net öğrendim ☺️
Ozge1177 Zeynepemre Bizimde 15. Hafta bitti geçen hafta ve bu haftada aynı şeyi yaptı bağdaş kuruyor ve açmıyor😂 artık kızdan süpheleniyorum😀
Gkceko Hafta 19 bizim kızımız kendini göstermeye karar verdi ağzı yüzü çooook güzeldi valla 😍😍😍 Rabbim başta kızımın sonrada bütün bebeklerin sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kayramomm Bade0022 bizdede 12. Haftada %70 erkek dedi bakalım yarın renkli ultrason a gideceğiz 14. Haftamız inşallah gosterir ☺️
SevdaTrkl Hayalmi Bana da 11. Haftada kıza benziyor dedi doktorum 15. Haftada tekrar kontrolüm var doğru mu çıktı sizinki ☺️