Aysenur426868 KizLar 16 haftalığım vajinamda ağrılar var benim gibi olanınız varmı bacilarim panik yapıyorum kanamam yok ama yinede panik yaptırıyor bana feci bı ağrı oluşuyor arada alt tarafimda
hzl040823 Aysenur426868 bende de var canım ben de 16 haftalığım rahmimiz büyüdüğünden ağrı oluyor benim özellikle sağ kasığım da daha fazla
Lavinyaa8 Aysenur426868 bende de oluyor vajinadaki kemik ağrıyor doktora sordum yürüyüş yap güçlensin dedi
Udu Aysenur426868 tam o haftalarda sancıdan bagırıyodum artık bi gün apar topar hastaneye gittik doktorum rahmin genişleme dönemi olduğunu ondan oldugunu soyledi 2 gun cektim oyle gecti sonra , ama yinede doktorunuza bi yazın isterseniz ne olur ne olmaz
Aysenur426868 hzl040823 nettede öyle yazıyor inanılmaz bı ağrı olunca bazen batma şeklinde yatarken bile ağrıyor kalkarken ağrıyor otururken ağrıyor değişik bişey bazen duruyor ha sürekli olmuyor ama ağrıdigi zamanda çok ağrıyor
Aysenur426868 Lavinyaa8 cvp verdiğiniz için Allah sizden razı olsun cansiniz normal degilmi korktum yani ilk gebeliğimde olmuyordu bu kadar erken panik yapıyorum erkenmi doğum olur diye korku sarıyor Sağolun bacım❤️
Lavinyaa8 Aysenur426868 yok erken doğumla alakalı degil dedi benim doktorum oradaki kasların güçsüzlüğü ile alakalıymıs pilates falan önerdi ama ben korkumdan pilates yapmiyorum arada yürüyorum o kadar muhtemelen hareketsizlikten oluyor zaten
Aysenur426868 Lavinyaa8 bişey daha sorabilir miyim bacım bide akintiniz sümüksü beyazimsi şeklinde oluyormu ağrı varken