Nrnoztrk Slnege ben gidiyordum Gürkan bey e çok da memnundum. Hastaneden ayrıldı o da. Ali bey e giden çok yakınım var memnunlar hepsi.
Nazlican Slnege Neslihan bahata gidiyorum 3 kere falan gittim memnunum yani sırf bu kadın sezaryene karşı diye gidiyorum aslında normal Doğum olmak için
BUSRAATMACA Ben gittim hiç memnun kalmadım sadece para tuzağı devamlı boş tahlil yaptırıp para alıyorlar ve ben öyle yeni evliyim bi sorun varmı yokmu diye kontrol amaçlı gittim doktor dedi polikistik over sendromu var sende dedi senin doğal yollarla çocuğunun olması zor dedi sana ilaç başlıycagız dedi allahtan güvenipte ilaç almamışım megersem onda hamileymişim düşün ne kadar başarılı olduklarını
Sedahatun Ben de Neslihan hanıma gittim ilk evde test yapıp öğrendiğimde. Çok ilgisiz geldi. Dün de kanamam olduğu için acilen gittik Ahmet bey vardı o da bian önce bitse de gitsek modundaydı bıkmış gibiydi... bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Hastane arayışındayım.
Sevdaptk Nrnoztrk Gürkan bey nereye gitti biliyormusunuz kendi muayenehanesi falan mı var acaba ? Ben de ona gidiyordum sizin yorumunuzdan gördüm gittiğini 🤔
Minnagim Biz yillardir ailece resat beye gidiyoruz bende gitmeye basladim cok memnunuz tavsiye ederim👍🏻