menessare Arkadaşlar benim adetim kahverengi leke ile başlıyor üc gün falan az az kahve leke geliyo sonradan kanamaya dönüşüyor sökülmem gec oluyor yani. Bu durum acaba hamile kalmaya engel mi bilgisi olan varmı Adetleri BÖyle olup hamile kalan varmı :(
Mdngny menessare benimde ilk öyle az kahverengi leke gelirdi ama iki üç gün sürmezdi. hamile kaldım doğum yaptım. Ama sen bi kadın doğuma görün çikolata kisti olabilir sende
Yorgunanne88 menessare benimde öyleydi kac doktora gittim normal diyordu hep sonra bian da hamile kaldim ve dogum yaptim 3 yasnda oglum var suan da. Sogan kuru yapmistim ben iyi gelmisti
menessare Mdngny göründüm gecen ay hormonlara baktı ve ultrasonda baktı hersey yolunda dedi ama ben yine bi sormak istedim buraya da . Adetlerim falan hep düzenli ama kahve lekeyle başlıyor üc Gün falan sonra sökülme oluyo tahliller iyi yani
menessare Yorgunanne88 Allah bağışlasın sağlıklı ömrü olsun inşallah :) soğan kürünü hamile kalmak icin mi yaptınız acaba
Yorgunanne88 Evet hamile kalmak icin yaptim ve o ay nasip hamile kaldim. Arkadasima da tavsiye ettim o da ilk ay hamile kaldi