Pijamaskeliler Canım inan seni sessiz sedasız hep takıp ediyordum.
Sakın üzülme Rabb’im senin yanında.Allahin izniyle çok güzel bir anne olacaksın.
Bende hamileleğimde çok zor şeyler yaşadım biraz anlatmak istiyorum.
Gebeliğimi öğrendiğim de sevinemeden genital siğillerim oldu. Hamile halimle 4 defa canlı canlı yakıldı. Bebek doğsa bebeğe bulaşır kanser yapar dediler. Umursamadım.
Sonra düşük tehklikem kanamam başladı aylarca yattım bırakmasın beni diye. Yalvardim Allaha çünkü çok zor olmuştu. Her şey yolunda derken bir gün doğum sancısı gibi sancisiyla uyandim. Olamazdı çünkü daha bebeğim 20. Haftasindaydi.
Koşa koşa eşimin kucağında hastaneye gittik. Böbreğim patlayacakmış işlevini yitirmiş şişmiş.
Eşime benim ölebilecegimi geç kalındığını söylemişler. Günlerce hastane köşelerinde yattim.
Her gelen ağlıyordu başımda. Ameliyat oldum.
Heryerimi bağladılar. Uyuşturamayız seni dediler yoksa bebekte sende ölürsün. Canlı canlı yapsakta tehlikeli, yapmasak böbreğin gidecek dediler.
Stent taktilar. Ah o bağrışlarım. Engelli dediler banada oğlum için. Artık ümidimi kesecektim sonra dedim ki Oğlumun kalbi atiyor. Sen kimsin ki ümidini kesiyorsun dedim. Doğarsa canima can olur. Beni bırakırsada cennet kuşum olur dedim.
Son Ana kadar direnmeye çalıştım. Çok şükür elhamdülillah yavrum 3 yaşında sağlıklı.
Umudunu kesme sakın.. Vardır herşeyde bir hayır.
Şuan yine hamileyim. İstemedim. Hamileliğimde zor şeyler yaşadığım için spiralim vardı.
Ve ben %1 ihtimalle hamile kaldım.
Yani %1 deseler bile güzel bir ihtimal var. Kendini üzme sakın..❤️