Aselmiram haklisinesracim yok sen yanlış linkten atıyorsun sanırım bende önceden ordan atıyordum uyarmışlardı herkes görmüyor linki diye şundan deneyebilirsin https://mutluresim.com/
Minarda Aselmiram inşallah değiştirmez benim goruncemin oglu doğduğunda gozleri masmaviydi 2 yaşına gelene kadar açık kahverengi oldu sjmdi oyle ..eşimin goz rengi ela renk değiştiriyor hep ondan ela olur dedim….
Aselmiram Minarda anladım cnm ailede iki taraftanda renkli gözlü kişi sayısı fazla buda bi faktör ama yorumunuz için teşekkürler
BadoDe Aselmiram Mavi yeşil kenarlar mavi ortaya doğru yeşil gözüküyor daha da dönmez bu renk maşallah kimsenin nazarı değmesin yavruya.
boze94 reng değişkeni olan ela bence canım mavi giyince mavi yeşil giyince yeşil duracak çok hoş bir göz rengi herkese nasip olmaz
Sumeyyeabdi Aselmiram çakır göz canim bence bnm gözde bazen yeşil bazen mavi maslallah gozleri cok şeker ama🥰
Aselmiram Sumeyyeabdi aynen canım değişiyor dışarda masmavi duruyor eve gelince yeşilimsi mavimsi gözüküyor yorumunuz için teşekkür ederim 🫶🏻
haklisinesracim Aselmiram 3 aylık ilk 1 1.5 ay siyah gibiydi tuhaf bir renkti yani 1 aydır açılmaya başladı
Sumeyyeabdi Aselmiram oğlumun gözü kahverengi kizim olacak simdi inslallah bnim tarafa çeker bizim taraf heo renkli teyzem annem kardeşlerim falan ♥️