Aselmiram Sizce bu göz rengi nedir 1 yaşında bazen mavi bazen yeşil duruyor bazen renksiz gibi gözüküyor ne renk olur sizce
Aselmiram Ecarve evet babasının yeşil dedesinin babaannesinin mavi benim annemin ela halaları ela net çözemedim ne renk şimdi böyle dünkü resminde komple mavi duruyor odadan odaya ışıktan ışığa giydiği şeye göre bile değişiyor
Aselmiram bosyapmaa öyle mi diyorsun canım bunuda başka odada dün çekmiştim Burda mesala mavi duruyor koyu mavi lacivert gibi
Ecarve Aselmiram şöyle söyleyeyim benim gözüm mavi ama yazın kışın kıyafete göre hatta bi komşumuz derdi ki dallar yeşerdıkçe gözlerin aynı oluyo diyr çocuğun gözü yeşil
Aselmiram handhnde teşekkür ederim canım banada babasının göz rengi gibi geliyor yeşil eşimde daha belirgin yalnızca kızıma görende mavi diyor yeşil mavi net oturmadı hala
bosyapmaa Aselmiram Dediğim gibi canım tam ne renk kestiremiyorum ama yeşil giyse yeşil mavi giyse mavi görünücek eşimin mavi giydiği kıyafete göre tonu açılıp kapanıyor maaşallah güzel bir göz rengi var kuzunun 🧿
BadoDe Aselmiram Mavi yeşil kenarlar mavi ortaya doğru yeşil gözüküyor daha da dönmez bu renk maşallah kimsenin nazarı değmesin yavruya.
Aselmiram suelin teşekkür ederim canım yeşil mavi arası diyorum bakalım şimdilik 2 yaşında artık ney mi oturur değişir mi bilemiyorum
Aselmiram bosyapmaa teşekkür ediyorum canım aynen öyle güneşte açılıyor gölgede koyu duruyor üstündeki renge göre değişiyor umarım 2 yaşa net oturur göz rengi 🫶🏻