Hll24 Çikolata kistimi baskılamak için doktorum Zoledex iğnesi verdi , ama lekelerim oluyor transferim ertelendi , neden oluyor fikri olan var mı ?
minikmucizemmmmmm Hll24 ben temmuz Ağustos Eylül ayında kullandım. İlk kullandığımda yani temmuzda adetimin üçüncü günü yaptırmıştım. 4 gün sonra bitti adetim iki üç gün sonra tekrar geldi bir hafta on gün kadar hep ara kanamalarım oldu doktorum normal demişti. Sonra bi kesildi daha da adet olmadım😂 adet olmadan transfer yapıldı o da tutundu çok şükür 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ballibocek Hll24 benim rahimde myom vardı. Ancak tüp bebek öncesinde seni de kendimi de ameliyat ile yormak istemiyorum dedi ve tüp bebek tedavisine başladık. Opu’lar bitince (2 opu) ilk adetşmin 4. Gününde zoladex uygulandı buradaki amaç myomun tüp bebekteki hormon ilaçlarından etkilenmesini önlemek idi. Adetten direkt kesildim ben. Bir daha da olmadı. Mayıs ayında da ilaçlarla rahim hazırlandı ve transfer yapıldı. 2 embriyo transferi yapıldı tek fetüs oluştu şimdi 6 ayı geçtik çok şükür :) ben zoladexin olumsuz bir yanetkisini yaşamadım, sadece bence aniden kilo aldırdı 3 kg kadar ve ödemi de bence zoladex yaptı ama zaten diyetisyende idşm bir şekilde dengeledik
Hll24 minikmucizemmmmmm şimdi gördüm kucağınıza almak nasip olsun amin , benim ara kanamam değilde adet günümde oldu kanamam , kistinizde küçülme oldu mu peki
minikmucizemmmmmm Benimde çikolata kistim var bu arada. İlk transferim tutmadı. Sonra zoladex kullandım baskılandı öyle transfer oldu ikinci
Hll24 minikmucizemmmmmm tuttu mu peki , ve baskılandığı zaman sizinde lekeniz oldu mu , nerde tedavi oluyorsunuz cevabınız için çok teşekkür ederim
minikmucizemmmmmm Hll24 adet günümde olmamıştı bir sonraki iğnelerde. Kistimde küçülmedi 7 cm benimki. Bazısının küçülüyormuş ama benim küçülmedi doktorda pek üstünde durmadı. Bu iğne sanırım aktifliğini bastırıyor
Hll24 minikmucizemmmmmm anladımm nerde tedavi gördünüz doktorunuz adı neydi , benim ki üç cm bir ay kullanacaksın dedi sadece ama kanamam oldu şimdi , yarın kontrolüm var , bence bir daha verecek kanamam olduğu içn
minikmucizemmmmmm Hll24 kayseride semih zeki uludağ. Aynen genelde üç aylık tedavi oluyor diye biliyorum baskılamada o yüzden tekrar kullandırabilir olsun sonuç daha iyi olur Allahın izniyle 🥰
Hll24 ballibocek vurulduğunda hangi aydı , yani tek iğne kaç ay menepoza soktu sizi , hayırlı olsun hu arada
ballibocek Hll24 15/03/2022 adetimin 4. Gününde uygulandı, 17/05/22 de transferim yapıldı, arasında hiç adet görmedim, 28/05/22 de test pozitif sonucunu aldık. Benim son regl deneyimim Mart 2022 yani :)))