Pemberuya cemreee__ ben Mart’ta kürtaj oldum hamile kalamadım bu ay soğan suyu deniyorum canm ama baya temizler
Pemberuya cemreee__ regl günümden bikaç gün önce başladım hergün öğle yemeği yemeden önce 1 çay bardağı içiyorum bide kabuklarıyla kaynatıyorum canm
Pemberuya cemreee__ 8 gün falan içip bırakıyorum sonra zaten ovülasyon başlıyor diye eğer bebek Şuan düşünmüyorsanız 15 gün dene derim
cemreee__ Pemberuya yok canım şuan düşümiyoruz daha adet bile olamadım kürtajdan sonra iki ay korunma süreci olacak genetik testler yapılacak falan filan daha yolumuz var yani anlayacağın
cemreee__ Pemberuya kuzum bi rahim filmi çektir isterseb faydası oluyormuş onun , ben bir de ek olarak hacamat yaptırmayı düşünüyorum
Pemberuya cemreee__ hacamatı bende düşündüm canm olmazsa yaptıracağım ya napayım aynen rahim filmi çekseler diye düşünüyorum bende
cemreee__ Pemberuya kasım ayının başında altın günleri varmış kuzum sünnet günleri hemen araştır yaptır ve şifanı ondan bulacağına kalpten inan kuzum 🤲🏻 aynen rahim filmi de çektir kesin faydası olacak kuzum