Cyln2424 Şiddetli bel ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı yoksa belirti olarak nitelendirilen bel ağrısı hafif mi oluyor? 5 gündür hafif ağrıyordu bugün çok arttı kırlentsiz oturamıyorum 10 saniyede bir zonklama gibi sancıyor.
Sevgi57 Cyln2424 ben adet olmadan bikaç gün önce bel ağrım fln başlıyordu yine belim ağrıyınca sanırım adet olucam fln demiştim belim kasıklarım ağrımıştı aynı adet olcaakmış gibi hatta kanama da gelince az bişey adet oldum sandım baktım daha gelmiyor test yaptım hamile olduğumu öğrenmiştim yerleşme kanamasıymış
ada_2000 Cyln2424 kız ben bel ağrım ile acile gittim bişey yok dediler hamileymişim tek belirtim buydu zaten farklı
Dlkzz Cyln2424 Ben canım 🫶 adetime 6 gun kala şiddetli bel agrilarim başladı yatsam yatamıyorum otursam rahatsız oluyorum sanki belimi ortadan ikiye bölüyorlar. O kadar şiddetli bir agriydi kasik ağrısıyla beraber. Bel agrimdan şüphelendim adet günü test yaptım ve sonuç hamileydim cok şükür
Cyln2424 Sevgi57 benim adet olduğum gün karın kasık ve bacak ağrısı oluyor ilk gün başlıyor, hiç böyle bel ağrım olmazdı 🤷🏻♀️
Cyln2424 Ezgitas ne zaman ve nasıl öğrendiniz ben bugün normal test yaptım negatif daha adetime 2 gün var
ada_2000 Cyln2424 tam böyle kuyruk sokumum du 9 ay oldu tam hatırlamıyorum ama oturmaya kalkmaya zorlanıyordum
Cyln2424 Dlkzz inanın adetime tam 6 gün kala başladı ağrı 🥹 şimdi iki gün var, testler negatif çıkıyor ama gecikmeyi veya adet gününü bekliycem inşallah vardır ❤️