Dilaraa23 Kızlar ilk tekmeyi elinizi karnınıza koyunca mı hissettiniz 17. Haftamdayım elimi koyunca pıt pıt birşey attı ama gazmıdır acaba😂😂 minik dokunuştu
Btlklnc Dilaraa23 15+6 yım bende dün kasıklarımda pıt pıt hıssedıyorum ama bebek hareketımı bılmıyrm erken dimi?
Papatya1997 Dilaraa23 bende ılk 17de hıssetmıstım oturuyordum yerde karnıma doğru hafıf egık sekıldeydım o an hıssettım ama sonra 19 a kadar hıssetmedım 19 da bır ıkı defa derken 20 den sonra tam anlamıyla hıssedıyorum suan 35 haftalığız Ilk gebelık olunca ılk hareketlerıne çok sevınıyorsun ama sonra alışıyorsun artık 😂😂😂
umena İlk 16 da hissettim onda da içerden bisi ittiriyo gibiydi artık tekme mi hareket mi bilmiyorum 😅 genelde vurup kaçıyor gibi bi histi babası konuşurken yapıyor genelde 😅
Dilaraa23 Btlklnc 17 gibi hissedilmeye başlar diye biliyorum ama ilk gebelik ile 2. Gebelik fark edermiş 2. İse hissetmiş olabilirsiniz belki
Papatya1997 Nazlican46 sana tavsıyem bekleme tekrar hıssedecegım tekrar dıye bu haftalarda duzenlı olmuyor hareketler 🥰
Y-S Ben de 15. Haftada hissettim sap tarafta pıt pıt pıt güzel bi khavlatı yapıp tahinli pekmez yemiştim sonra doktora gittim randevum vardı bi de baktım ki doktor ultrason aletini sağ tarafta gezdirdi hep demek ki gerçekten hissetmişim dedim 🥰
Nazlican46 Papatya1997 ben şuan 25 haftaya gireceğim 19 haftadan beri hissediyorum zaten sadece sizin gibi ilk 17 haftada bir kez hissettim sonra 19 a kadar hiç hareket görmedim geri 20 de başladı şuan gümbür gümbüruz djdjdh😀🥰