Married19_Mommy23 Bulunduğum yere yeni taşındık. Geldim kayıt oldum 19.haftamda. Bana 20.haftada ararız gelme dediler. Şu an 22+4’üm bekledim aramayınca gittim 1.doz için. Bana hemşire geç kalmışsın vuramam dedi. Böyle bir şey var mı ?
beyzzsenturkk Married19_Mommy23 bende geç kalmışım ben ilerleyen haftalarda yapacaklar sanmıştım bugun sağlık ocağından aradılar çağırdılar gittim geç kalmışsın ama bir sonra ki doktor kontrolünden sonra 2. yi vuralım dedi bugun ilk dozu vurdu öyle saçmalık mı olur ne kadar geçte olsa bu en gerekli şey.
Sumeyyemehmet_erdem Hayır yok ilkinde bana ulasamadilar aradan baya geçmişti ama gittiğimde bana yapıldı sağlık bakanlığına şikayette bulunun isterseniz
Married19_Mommy23 Sumeyyemehmet_erdem Bulundum inşallah sonuç alırım. Yeni taşındığımıda söylememe rağmen😌 Doktoruma sordum gebeliğin 32.haftasına kadar vuruluyor dedi. Takipli olduğum hastane de vurdurucam artık😌
Gulsengulsen Married19_Mommy23 beni aradılar19 artı 4 2 hafta sonra gelsem olur mu dedim olur dediler
Mammy123 Married19_Mommy23 sen ona sorsana o o mesleği nerde nasıl öğrenmiş deli oluyorum böyle yapanlara ya uğraşmak istemedikleri için başlarından atıyorlar ben 22 de oldum kuzum olunuyo merak etme şikayet et doğru düzgün yapmayı öğrensin işini banada sma testi geçmiş yapamayız demişti meğerse yapılıyormuş ilk başlarda bunlar diplomayı nerden alıyo çok merak ediyorum