rsatlgn Hanımlar 34 haftalık hamileyim 3 gündür sağ kaburgamın ağrısından duramıyorum benimle aynı şeyi yaşayan var mı ? Çözüm olarak yaptığınız birşeyler varsa önerebilir misiniz?
Mrry rsatlgn bende 24 haftalık hamileyim dün akşam başlayım gece de zorlayan sağ kaburgam da bi ağrı vardı gecede bay zorladı sabaha geçti sıcak su torbası koydum biraz yakınıma nolur bıkmaz diye tam bastıramadım da torbayı bi deneyin isterseniz
Haticemustafa rsatlgn bizde öyleydik canm mahfoluyordum ve tek carem o sirada dik durup yurumek di bi nebze rahatlatiyordu baska bir yoluda yok geldimi gitmiyor Simdj 37 yi bitirdik artk her an bekliyoruz oyle bi agrimizda yok hamd olsun
Selim_Alparslan Benim 11. Haftadamda başladı 🤦🏼♀️ Ölüyorum ağrıdan yatamıyorum ayakta da duramıyorum şuan 17 haftalığız
Canimsin 34 haftaligim 3 haftadir cok siddetli agrim var benimde yatmadan dus al canim bide gunluk egzersiz yapip yatarkende sirtini destekle .bide bacak arana yastik koy agirligi dengelemesi acisindan insallah yardimci olur soylediklerim .cok gecmis olsun 🙂🙂