Beklenenim11 Merhaba adetin 3. Günü iğnelere başladım 7. Günü yumurtaların boyu 7 mm di doktorum yavaş büyüyorlar dedi böyle bi durum başına gelen varmı
Dost12 ElaRose bende cok merak ediyorum benimde yavas ilerliyor yüksek dozla aldigim Halde ama ilerliyoruz🥺🤲
Dost12 ElaRose benim durumum kromozom bozuklugu nedeniyle Genetik taramali tüp bebek yapilmasi gerek normalde hamile kaliyorum ama kalbi duruyor yada engelli oluyor. Bu yüzden.. Bugün 10gün ignelere baslamam. Yumurtalar 12-13 mm gibiydi bugün
ElaRose Dost12 ay benimde 9. Günde 13 mm çıktı dün . İğne dozum 225 ti 300 oldu . Bi kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum
Beklenenim11 Evet yumurtalarım büyümüştü ama doktorum bol bol yürüyüş ve bol su önermişti günde 10 bin adımdan fazla yürümüştüm yürüyüşün çok etkisi var
ElaRose Beklenenim11 çok sevindim adına . Bugün ben de yürüdüm ve spor yaptım su da içtim . İnşallah büyür
cansugunes0210 Bol bol İncir ye nar suyu iç geliştirici şeyler ye bana da demişti doktor bunları yedim geçti
ElaRose Ezgidgtrtn mesela nasıl geç büyüdü anlatır mısın en sonunda büyüklüğe ulaştı mı ? Yani kaç günde büyümüş oldu toplam