Gpapatya Elo211 hayır canım ya 15+ 2 deyim şuan 17. Haftada kontrol var bakalım umarım gösterir , siz peki öğrendiniz mi?
Kurmans Hediyemmm En son gittiğimde arkasını döndü ama dr erkeğe benzettim dedi perşembe günü tekrar gidicem bakalim😊
Hediyemmm Kurmans bizde haftaya cumartesi gidicez çok merak ediyorum hayırlısı inşallah 🥰🤲öğrenince haber ver banada☺️
busranne96 2023Mucizem hafiften var gibi ama tam bi bulantı diyemem. Bel agrım ve ara ara adet sancısı gibi kasık agrım oluyo. Sizin basladı mı bulantınız?
2023Mucizem busranne96 Benimde baslamadı ama mide yanması var yedikten sonra isteksizlik gibi .. bide ayağa kalkınca halsizlik oluyor mu
Sumeyyemehmet_erdem Neslihan5241 benim artık zamanı erken doğum olarak sayılmaz ama bakalım biran önce gelsin kucağıma almak istiyorum ilk olduğu içinmi bilmiyorum bu duygumun üzerini bastiramiyorum
Neslihan5241 Sumeyyemehmet_erdem ilk olduğu için olabilir. Bende 1haftam kaldı sayilir belirtisi hiç yok ama işte sancı ağrım var sadece ne kanamam var ne bişey anlamadım gitti bakalım haftaya doktora gidicem bakalım doktorum ne dicek
Cansudinc bendiyebiriii erkek olabilir denildi ama pek güvenemedim 😀 Kasık ağrısı ara ara oluyor hamileliğin ilk başlarında çok fazla vardı iftar yolu enfeksiyonum olduğunu o yüzden ağrıdığını öğrenmiştim . Arada oluyorsa endişe etmeyin çok oluyorsa bi idrar tahlili yaptırın