berosunannesii Kız bebek çikolatasını hangi sayfalardan yaptırdınız güvenilir olsun doğuma az kaldı siparis vermem lazım hemen geliyor mu
132025 berosunannesii cikolatadeposundan sipariş verdim burda ordan sipariş verenleri görmüştüm 1buçuk günde falan geldi
Sibelcnr berosunannesii tatbaktan yada koska dan alcam orda desenli cikolatalar var internette guvenemem valla
Defne_momm berosunannesii instagramdan çikolata deposu sayfasından yaptırdım 4 gün içinde elime ulaştı 🙏
berosunannesii bluepoint ben melek kanadında hoşgeldin yazılı gökkuşağı magnet yaptırdım yarın kargom gelecek bakalım anahtarlık düsündük ama herkes kullanmıyor onu da öyle kenara atılıyor o yuzden magnet istedim renkli renkli 😍
Ezgi_hsyn bluepoint kendim makrume ipten anahtarlık yaptm zamanınız varsa tavsiye ederim hemde insan zaman geçirmiş oluyo
Ezonunannesi16 berosunannesii nerden yaptırdınız acaba bende o tarz bı şey düşünüyorum ama güzel bı şey bulamadım
MomsofSea Pazartesi doğumumuz var Allah’ın izniyle. Bizim tüm hediyeliklerimiz el emeği. Teyzelerimiz saolsun.