Kızlar memnun kalınmayan instagram sayfaları olarak konuya gireceğim eğer sizin de yaşamış olduğunuz olaylar varsa lütfen paylaşın bilgimiz olsun
Yaşamış olduğum şeyi çok kısa anlatmaya çalışacağım instagramda magnet_oz adlı bir sayfa buldum 30 adet magnet 300 tl olarak konuştuk kargo da bana ait dedik buraya kadar bir problem yok. Sonrasında bana gelen ürünleri tek tek açıp kontrol ettim 9 adet ürünümde sorunla karşılaştım 1 tanesi komple kırık diğer 8 adetin harfleri kırık yapışmamış çok kötü durumdalardı ve ben bunu kendisine video atarak paylaştım. Kendisi bana kendin yap benim kırdığımı mı söylüyorsun aynı şehirde olsak gelir yapıştırırdım ama olmadığımız için kendiniz zahmet olmazsa oturup yapıştırın emeğe saygınız mı yok felan dedi bende kendisine sorumluluğun kendisine ait olduğunu emeğine bir lafımın olmadığını ama bu şekilde gönderilen ürünün sorumluluğunun kendisine ait olduğunu belirttim bir türlü kabul etmek istemedi bende kendisini arkadaşlarıma önermeyeceğimi söyledim saygısızlık yapıp beni engelledi kendisinden güzel bir dönüş beklerdim burda mağdur olan benim üzüldüğümü söyledim kendisine tepkisi tersti hoş olmadı