Qnl segah06 bi daha başlığa yiyecek yazmayın lütfen o an ona ulaşabilen olur ulaşamayan olur birinin canı çeker Şuan canın istese bana onu yapacak kimse yok mesela ve bnm kalkmam yasak kendimde yapamam :(
segah06 mysweetbabyy yogurtlu bir sekilde yenildiginde iyi temizlenmisse sakınca olmaz herhalde degil mi
segah06 Kaahvelii canım istiyor Annem de yapmış yoğurtlu bir şekilde. Birkac kaşık da yedim. Korktum da valla
Qnl segah06 yok cnm ben genel söyledim birinin canı çeker yiyemez günahına girme diye Sans afiyet şifa olsun kerevizde faydalı yoğurt da :)
Kaahvelii segah06 yok ya sıkıntı yok yemekte yinede Bi Google amcaya sor😅 Bende kırmızı pancar yapıyorum şimdi kendisini çok severim suyu turşusu haşlaması falan pişsede yesem Cocuk mor doğar diye korkuyorum 😜
segah06 Qnl canımsınız iyi ki uyardınız. Bir an akıl edemedim. Canınızı cektirdiysam cok özür dilerim. 🙏🏻 Yememin bir sakıncası yok sanirim degil mi?🙏🏻☺️
Qnl segah06 yani hiç duymadım :) şahsen önüme gelse yerim 😂😂evham yapmayın kerevizin ne zararı olucak ki hiç bilmiyorum