Gizem_123ibo Eşim azosperm 4 senedir çocuğumuz olmuyor tedaviye ikna edemiyorum sperm testinde en son sperm çıktı ne yapmam gerek öneriniz varmı ☹️ Ailem çok zorluyor tedaviye gidin diye yalan söylemek zorunda kalıyorum ne ailemi uzebilurim nede esimi
Gulkubra Gizem_123ibo tedavi mi istemiyor çocuk mu istemiyor ailenizin isteğiyle değil de sizin istemeniz önemli ailenize bi hahane uydurabilirsiniz bizimde aynı sorunumuz vardı benimde ailem çok baskı yapıyordu ben istemiyoruz şu an işimiz gücümüz borcumuz var falan diyordum benimde eşim 3 yılın sonunda ikna oldu ve 4 yıl tüp bebekle uğraştık zaman çok hızlı geçiyor ve insan kaybettiği zamana çok üzülüyor açık net bi şekilde konuşun terapi desteği alın zaman kaybetmeyin
benkosarim Gizem_123ibo mfk eş paketini duydunuz mu bu doktorun ürünlerini kullanıp gebelikte başarı yakalayan çok insan var bir baksanız belki takviyeler eşinize iyi gelir
Ece56 Gizem_123ibo destekleyici olarak dolmalık fıstık yani çam fıstığı da iyi geliyormuş sperm kalitesine diye biliyorum.
Gizem_123ibo Gulkubra hiç bı şekilde istemiyor ilk evlendigimiz 1 senesi tedaviye gittik eşim mikrotese oldu ama sonuç hüsran ondan sonrada 1 kaç doktora gittik ama hep umut kırdılar şimdide doktor lafını açtığım zaman çok sidetli kavga ediyoruz çocuk istiyor ama doktora gitmek istemiyor
Gulkubra Gizem_123ibo ya bende çok fazla şifa ürünler denedim incir kürü hatta mersin den kök getirttim galan hiç işe yaramadı ama arkadaşlar yazmışlar doktor mfk ürünleri var azospermi de etkili olduğu yazılıyor ben öncesinde keşfetseydim kesinlikle denerdim bi araştırın derim
benkosarim Gizem_123ibo Google dan bir bakin birlikte de kullanmak gerekebikir instagramj var doktorun bir inceleyin
HKiLiCeR Gizem_123ibo bizim de olmuyordu 3 sene sonra bi baharatcıdan macun damla filan aldm hemen o ay hamile kaldm. Azosperm icin de kürleri varmıs cok memnun kalanlar var. Yanıklar baharat instagram hesabı arastırmanızı tavsiye ederim