Tuba2327 Son 99 görünüyor ama dr bir sorun olmazsa 37. Hafta 10 Ocak diye belirledi. Çift yumurta ikizi anneleri sizlerin doğum ne zaman 🤗
yanikkozaanne Tuba2327 ay Allah nasip ederse 6 gün sonra bu postu bende acicam bebeğim ikiz degil ama tek sayılara düşmek güzel saglikla alalım hepimiz kucağımıza insAllah
Bebekdelisi Tuba2327 son 103 ama 4 Ocak/11 Ocak arası 35/36 alıncak cnm buna gor kaç gün bilmiyorum 🌹
Btl_zngn Bende sunu soriyim merak ettim beta hcgniz beklenenden fazla mi artmisti ikiz gebelik oldugu icin bi fark oluyo mu
Btl_zngn Benim daha yeni pazartesi 33 cikti carsamba yani iki gun sonra 99 cikti iki kati artmasi gerektigini biliyorum 3 kat artmis bunun ikiz vrya tekil gebelikle bi ilgisi oluyo mu
Tuba2327 Btl_zngn hayirli olsun inşallah öncelikle. Benim iki gün araliklarla 16, 37, 115, 893 şeklinde sonuçlanmış. Baktım da şimdi kesin öyle bir sonuç veriyor mu bilmiyorum, inşallah gönlunuzdeki olur 🤗
Btl_zngn Tuba2327 sizinde 33den sonra 3 kati artmis bilemiyorum bi ilgisi var mi insallah hayirlisi olur 🤲 tesekkurler yanitiniz icin
Tuba2327 afroditt gözleriniz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻☺️ peki küvöz de kalma durumları oldu mu acaba , kiloları falan nasıldı 🤗
Nazo2 Uygulamaya göre son 55 gün ama doktor kasımın sonu 36 haftalıkken alıcak erken gelmezse minik kızçelerim
Kk39 Tuba2327 ne güzel maşallah sağlıkla kavusun insallah yavrulariniza ikiz bebek ve ikiz annesi olmak bir mucize…. Benimde çift yumurta ikizlerim. Olcakti ama nasip olmadı içimde uhde kaldı çok istemiştim bir daha ikiz olması imkansız gibi… Rabbım yavrulariniza sağlıkla kavustursun
Tuba2327 Kk39 Allah’ın mucizeleri çoktur canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah, hayat devam ettikçe umut her zaman vardır 🙏